Stiri

Jumbo a lansat magazinul online În România

Deși s-a tot vorbit despre deschiderea magazinului Jumbo la Iași de vreo 3 ani, iată că a venit momentul deschiderii magazinului online a celor de la Jumbo. e-jumbo.ro este incepand de astazi disponibil in toata Romania. Era de mult în lucru. Jumbo a avut ceva probleme financiare, pandemia i-a afectat rău, au amânat niște planuri de dezvoltare în regiune, aici vorbim și despre magazinul de la Iași. Chiar și magazinul online a întârziat.

– se poate plăti cu cardul sau cash la livrare. Dacă este o comandă de sub 125 Lei, îți mai ia 3 Lei o taxă de plată cash la livrare.
– livrarea se face prin firmele de curierat FAN și DPD. Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 250 de Lei și costă 20 de Lei pentru comenzile sub valoarea de 250 de Lei.

Cele mai prietenoase Restaurante din Iași pentru copii

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

 1. eBogdan

  July 11, 2023 at 2:08 pm

  Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo

 2. Un tătic disperat

  July 11, 2023 at 2:17 pm

  Dom-le, da magazinu’, magazinu’ când vine? Ca pe ăla îl asteptam… nu mai trebuie sa platim loc de joaca pentru copii, ii trimitem in Jumbo!

 3. eBogdan

  July 11, 2023 at 3:17 pm

  Cine stie.. trebuia anul asta in 2023…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top