Afaceri Iasi

Reprezentanții retailerului se află la a zecea ediție a Târgului de Cariere de la Iași, care are loc pe 15 și 16 martie, la Atrium, Palas.

Reprezentanții retailerului se află la a zecea ediție a Târgului de Cariere de la Iași, care are loc pe 15 și 16 martie, la Atrium, Palas. Participanții la ediția din acest an a Târgului de Cariere de la Iași (15 – 16 martie) vor putea afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile la unul dintre liderii din retail la nivel de salarii în magazine, Lidl. Acesta pune la dispoziția candidaților posturi în regim full-time în centrul logistic Nedelea și în magazinele retailerului, posturi printre care se numără cele de Manager de magazin, Adjunct de Manager de magazin, Șef de vânzări și de Asistent Manager de magazin. La Târgul de Cariere, participanții vor putea interacționa cu echipa Lidl și aplica la aceste joburi.

“Știm că numărul participanților la Târgul de Cariere de la Iași se ridică la câteva mii și că majoritatea lor sunt tineri, așa că am pregătit oferte în acord cu ambiția, îndrăzneala și energia lor. Le oferim un mediu profesional dinamic, unde se pot dezvolta și pot promova, bucurându-se totodată de pachete salariale peste medie și de tot sprijinul de care au nevoie pentru a face performanță în fiecare etapă a carierei lor“, a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.

Mai mult, participanții la Târgul de Cariere de la Iași se vor putea familiariza cu Campionatul de Management derulat de Lidl. Acest program le permite absolvenților de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic care vor fi selectați să beneficieze timp de un an de formare în cadrul departamentelor și centrelor Lidl, inclusiv în magazine, și de un pachet salarial atractiv. Participanții la Campionatul de Management vor avea parte de training-uri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare. Programul se încheie cu o evaluare în urma căreia cei mai buni dintre participanți vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl pe o poziție adecvată abilităților și aptitudinilor lor.

Ready to brainstorm. Group of happy business people in smart cas

Despre Lidl
Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top