Stiri

Mult așteptatul brand de machiaj recunoscut mondial, M·A·C COSMETICS, s-a deschis și în PALAS MALL Iași!

Mult așteptatul brand de machiaj recunoscut mondial, M·A·C COSMETICS, s-a deschis și în PALAS MALL Iași!Lansarea magazinului M•A•C din Iași a fost celebrată pe 24 septembrie printr-un eveniment pop-art, derulat sub conceptul internațional ”Art of the Lip”, ce reprezintă din plin personalitatea colorată și plină de viață a brandului.
Astfel, invitații din presa locală, bloggeri, clienți, influenceri și publicul aflat în Atrium Palas Mall în seara respectivă s-au relaxat și amuzat din plin cu sesiuni de make-up profesionist oferite de make-up artiștii M•A•C, caricaturi funny ale buzelor făcute la eveniment sau fotografii cu recuzita colorată ”Art of the Lip”.

Invitatul special al serii a fost bloggerița Alina Ceușan, care s-a bucurat de un machiaj trendy, cu focus pe buze, realizat în stil ombre de către trainerul M.A.C, Alis Costea. Fană a brandului, Alina nu a rezistat tentației de a pleca acasă, la finalul serii, cu un ruj din colecția Vampify. Venită direct de la Cluj pentru evenimentul de lansare al magazinului M.A.C din Palas Mall, Alina reprezintă întruchiparea valorilor M.A.C: trend setting, glamour și puterea exemplului personal. Alina reușește să fie o inspirație pentru cei peste 141.000 de fani pe care îi are pe INSTAGRAM, oferindu-le adevarate lecții de modă, stil și machiaje spectaculoase.

Background-ul sonor a fost asigurat de DJ Van Illa și completat cu un concert live cu Mood Indigo Duo.

img_6596-copy

Cocktail-urile sofisticate și gustările delicioase au completat atmosfera serii, iar simpaticele lip cookies au fost preferatele invitaților.

Comunicarea și promovarea în Social Media a evenimentului s-au desfășurat folosind hashtagurile #MacArtOfTheLip și #MacCosmeticsRomania. Pentru a vedea atmosfera evenimentului din perspectiva invitaților, puteţi accesa cele două hastaguri și veţi intra în universul plin de culoare M.A.C.

M.A.C continuă să se dezvolte, îndreptându-se spre noi piețe cu magazine în care se regăsesc colecții ediție limitată, dar și toate produsele din colecțiile permanente. Magazinul din Palas Mall înglobează toate ingredientele esențiale pe care le așteptați de la un magazin M.A.C (unde freamătul este la fel de intens ca și machiajul), iar design-ul ambientului este resimțit imediat ca fiind exclusivist și pur urban.

img_6984-copy

Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de vârstă”) reprezintă atitudinea brand-ului față de individualitate, artă și puterea exprimării personale. Ca brand de consum ce crede în expresia “a oferi”, M•A•C și-a deschis sufletul în fața publicului din Iași prin acest eveniment impresionant de inaugurare.

Datorită pasiunii, măiestriei și impetuozității sale în căutarea inovațiilor, M.A.C. este prezent în culisele a peste 300 de reprezentații la Fashion Week din Londra, Milano, și Paris.

M.A.C. este un brand de machiaj creat de make-up artiști pentru make-up artiști. De aceea M.A.C. respectă în mod special și onorează comunitatea make up artiștilor prin proiecte special create pentru ei.

img_7000-copy

img_7300-copy

img_7377-copy

DESPRE FONDUL M.A.C. PENTRU SIDA
Fondul M.A.C. pentru SIDA – inima și sufletul brand-ului M.A.C. Cosmetics – a fost fondat în 1994 pentru a susține bărbați, femei și copii afectați de HIV/SIDA la nivel mondial. MAF este un pionier al fondurilor pentru HIV/SIDA, oferind ajutor financiar organizațiilor care lucrează în regiuni și cu persoane defavorizate. În calitate de cel mai mare furnizor non-farmaceutic din arenă, MAF este dedicat legăturii dintre sărăcie și HIV/SIDA susținând organizații diverse din lume care oferă anumite servicii oamenilor afectați de HIV/SIDA. Până în prezent MAF a strâns peste 350 de milioane de dolari (U.S.) exclusiv din vânzarea rujurilor și glossurilor M.A.C. VIVA GLAM, donând 100% din prețul de vânzare pentru lupta împotriva HIV/SIDA.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top