Evenimente

AMANAT – Maratonul de Stand-Up Comedy – “Legalize Joy” @ CCS, 30 noiembrie + Concurs

Maratonul de Stand-Up Comedy - "Legalize Joy" @ CCS, 30 noiembrieUpdate 30 noiembrie 2011: Evenimentul a fost amanat din motive logistice!
Pro FM si Compania de Concerte te invita miercuri 30 noiembrie 2011 la MARATON STAND-UP COMEDY “LEGALIZE JOY” de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.
Evenimentul este intretinut de catre 7 din cei mai buni comedianti romani din domeniul Stand-Up Comedy: Catalin Bordea, Tibi Neuronu, Micutzu, Dan Badea, Cristian DUmitru, Radu Isac si Sorin de la Brigada 2pe3.
Biletele pot fi achizitionate de pe www.bilete.ro sau ascultand Radio Pro FM si participand la concursurile zilnice.
Showul de Stand-Up Comedy face parte dintr-un turneu ce poposeste si la Iasi pe 30 noiembrie, dar va fi si Bucuresti si Bacau pe 1 decembrie 2011.
Pretul unui bilet este de 30 RON.

Concurs

Castiga una din cele 5 invitatii la Maratonul de Stand-Up Comedy – “Legalize Joy” ce are loc pe 30 noiembrie 2011 la Casa de Cultura a Studentilor, tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un LIKE pe pagina de Facebook iasi4u la poza evenimentului, ca ajutor puteti da click aici.
In ziua de 30 noiembrie, viziteaza-ne din nou si vei afla daca esti unul din cei 5 fericiti castigatori a unei invitatii la Maratonul de Stand-Up Comedy – “Legalize Joy”.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top