Diverse

O nouă poveste de iarnă se scrie ȋntr-un mare stil la Peek & Cloppenburg Iaşi

Orice iarnă are o poveste şi orice poveste noi visăm să fie una de nota 10. Magazinul Peek & Cloppenburg cu nr 10 din România care tocmai ce s-a deschis ȋn ansamblul mixt Palas, ȋşi propune prin colectiile sale să ne revigoreze outfiturile pentru agenda de evenimente de iarnă.

Cine spune că ȋn sezonul rece nu te poţi bucura de ambele abordări vestimentare?

Confortabil, delicat la atingere, dar ȋn tendinte cu un look cool şi adorabil. Să ȋţi fie cald şi să te simţi bine este sentimentul obligatoriu când petreci atâtea ore afară, la târgurile de Crăciun, rătăcind pe străzile celor mai frumoase oraşe de Crăciun din Europa, sau outdoor ȋn resorturile de munte. Aerul proaspăt şi ȋnţepător cu miros de lemne, puţină zăpadă, ciocolată caldă cu bezele, aromă de condimente de Jagertee ȋmpreună cu cele mai potrivite outfit-uri vor scrie cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Mănuşi pufoase, fulare delicate, pulovere vesele, jachete delicate la atingere cu pluş şi catifea, jachete lungi ȋn culoarea scorţişoarei sau portocalei şi desigur toată paleta de nuanţe de verde, pentru că este ȋntr-adevăr cea mai frumoasă perioadă a anului.

În noul magazin de 3400 de mp din ansamblul mixt Palas ce este dispus pe două etaje – mezanin pentru femei şi etajul dedicat bărbaţilor, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelasi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Al 10 lea magazin P&C intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Despre Grupul Peek & Cloppenburg:

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf și Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil și prin intermediul a 5 magazine online.

Datorită selecției atente a trend-urilor celor mai de top branduri pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, dar și ale brandurilor creative dedicate tinerilor, P&C este magazinul multibrand ce le oferă clienților săi experiențe individuale la cumpărături.

Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajați în 16 țări. În completare la P&C, grupul de companii deține și magazinul dedicat exclusiv bărbaților, ANSON’S, precum și Magasin du Nord.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top