Diverse

Obtine un tratament pentru pori dilatati la cel mai avantajos pret

O fata cu pori dilatati are un aspect imbatranit inainte de vreme si nu poate fi ajutata nici de fondul de ten, de fadul de obraz sau de pudra.

Procedura prin care vei scapa de pori dilatati laser reprezinta solutia momentului prin care o persoana care are un ten cu probleme poate capata unul imaculat care va fi o baza perfecta pentru un machiaj reusit.

Tratamentul nu este dureros si nu are nici efecte adverse, ci dimpotriva ofera doar beneficii pacientului.

Astazi, persoanele care se confrunta cu pori dilatati primesc cea mai buna veste: pot beneficia de tratament pori dilatati platind cu 72% mai putin decat costa in mod obisnuit aceasta terapie cu laser.

In ce consta tratamentul?

Tratamentul se realizeaza cu ajutorul platformei Harmony XL PRO, o platforma cu laser care are sapte capete diferentiate de tratament si cu ajutorul careia se pot scoate si tatuaje din piele, se elimina transpiratia axilara suparatoare si abundenta si se sterg efectele nefaste ale cuperozei.

Acum, cei care isi doresc, pot avea o fata perfecta printr-o programare telefonica la aceasta clinica sau prin completarea formularului online pus la dispozitia celor care viziteaza site-ul.

Mai intai, are loc un examen digital complet al fetei pentru a se stabili planul personalizat al interventiei. Exista variabile care influenteaza usor rezultatele tratamentului, acestea fiind: varsta pacientului, sexul, stilul de viata, istoricul medical al familiei.

Pielea cu aspect de pori dilatati este neplacuta pentru oricine.

Dar de ce apar porii dilatati?

O serie de lucruri pot provoca dilatarea porilor. O acumulare de ulei si murdarie in piele poate contribui la formarea porilor mariti pe masura ce se blocheaza si pielea din jurul lor se dilata. Este posibil ca persoanele cu pielea mai grasa sa aiba pori mai mari, deoarece glandele lor uleioase sunt mai active, ceea ce inseamna ca au nevoie de un por mai mare pentru a elibera uleiul din interiorul pielii. Daca acest lucru suna familiar si vrei sa scapi de acesti pori dilatati, apeleaza clinica Yiara si beneficiaza de un tratament cu laser care sa te scape de aceasta problema definitiv.

 

.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top