casti de copiat
Stiri

Parfumuri în Iasi. De unde cumpăram?

parfumuri-originale-iasi
Dacă doriți sa va cumparati un parfum sau sa faceți unul cadou și nu știți de unde sa o faceți astfel încât sa nu existe riscul de a va alge cu un parfum contrafacut, va oferim câteva idei și recomandări de magazine de unde puteți achiziționa parfumuri originale.

De asemenea, vom discuta în acest articol și despre una dintre cele mai simple modalitati de a verifica dacă un parfum este original și ce puteți face în cazul în care se întâmpla sa cumparati un parfum care nu este original.

De unde putem cumpăra online?

Online, exista foarte multe opțiuni atunci când vine vorba despre magazine care vând parfumuri. Din păcate, după cum ne spuneam cei de la parfumero.ro tot online este mediul unde se vând cele mai multe produse contrafacute.

Din acest motiv este recomandat sa cumparati doar din magazine online cunoscute, care au un istoric bun și care au vechime pe piața. Încercați sa evitati pe cât posibil achiziționarea de parfumuri de pe siteurile de anunturi sau forumuri deoarece pe lângă faptul ca nu aveți absolut nici o garantie ca produsele respective sunt 100% originale, nu aveți nici cum returna produsul.

Câteva dintre magazinele online romanesti care vând parfumuri și pe care le recomandam sunt: eMag, Elefant, Hiris, Aoro și bineânțeles, magazinele online care apartin magazinelor fizice precum Sephora, Douglas etc O lista completa puteti gasi aici.

De unde putem cumpăra offline?

În Iasi avem destul de multe magazine de unde pot fi achizitionate parfumuri. Dacă sunteți în căutarea unui parfum anume, va recomand sa îl căutați în mai multe magazine, deoarece este posibil ca în unele dintre ele să fie la reducere, iar în altele nu. Câteva dintre magazinele de parfumuri din Iasi sunt:

 • Parfume Center (Iulius Mall)
 • Sephora (Centrul Comercial Felicia)
 • be PRECIOUS (Piata Unirii, parter, Hotel Unirea )
 • Mon Parfum (Iulius Mall)
 • Privilege (Iulius Mall)
 • Douglas (Palas Mall)
 • Sephora (Palas Mall)

Dacă magazinul vostru preferat de parfumuri nu se găsește în acesta lista, scrieți-ne într-un comentariu și îl adaugam.

Cum verificam un parfum?

Una dintre cele mai simple metode de verificare a unui este verificarea codului de pe spatele sau pe siteul checkcosmetics.net. Veți afla astfel data fabricarii parfumului și confirmarea ca produsul este unul autentic.

Sfat: este cunoscut faptul ca parfumurile nu au data de expirare, însă ca acestea își pierd proprietatile în timp dacă nu sunt depozitate corespunzător. Din acest motiv, este recomandat ca parfumurile pe care le cumparati sa nu fie mai vechi de 36 de luni.

Apropo de reducerile foarte mari la parfumuri din magazinele online sau magazinele de tip outlet, ar trebui sa știți, ca majoritatea acelor parfumuri care au reduceri chiar și de 70%, sunt parfumuri care au stat câțiva ani buni pe rafturile unor parfumerii fără a fi vândute. Bineințeles, parfumeriile respective le-au scos de la vanzare, aceste ajungand în stocurile diferitor magazine online (sau nu) la reduceri foarte mari.

Atenție: nu toate parfumurile ieftine sunt și vechi. Totuși, cand cumparati un parfum, verificați-l (înainte de a-l desigila) pe siteul recomandat mai sus). Dacă este foarte vechi, ii puteți face retur.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. dana

  February 2, 2018 at 1:18 pm

  Eu cumpar de aici
  http://www.parfumeriarefan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top