Evenimente

Preturi ISO invers proportionale cu beneficiile pe care le ofera

De multe ori, bunavointa unor furnizori de servicii si de produse importante uimeste. Pare ca preturile au fost stabilite cu maxima empatie ca fiecare om care are nevoie de ele sa si le poata permite.

Asa este pretul la paine. Acest aliment nu poate lipsi de pe mesele oamenilor si ar fi o adevarata tragedie ca o paine sa costa 10 sau 20 de lei.

Chiar si persoanele care tin regim mananca paine nesarata si cele care sunt la dieta cel putin o bucata de paine pe zi.

Exemplele pot continua cu alte alimente de baza: uleiul, zaharul, malaiul si faina, produsele lactate.

Antreprenorii trebuie sa fie intelegatori cu clientii lor si unii cu altii si multi dintre ei au o pozitie onesta din acest punct de vedere.

Mediul de afaceri ar trebui sa fie in culmea fericirii la aflarea vestii ca pana pe 15 martie, 2022, preturi ISO sunt invers proportionale cu beneficiile pe care le ofera aceste documente.

Certificarile iso sunt documentele care consfintesc reusita in afaceri si pe care fiecare companie, firma si intreprinzator care ofera produse si servicii ar trebui sa le detina.

Ele s-au diversificat pe masura ce au fost fixate standarde ale calitatii produselor si serviciilor in: certificari iso ale calitatii produselor, serviciilor si managementului, ale protectiei mediului si economiei de resurse, ale securizarii informatiei, ale securitatii sanatatii si vietii la locul de munca  si ale sigurantei produselor alimentare.

In acelasi timp cu diversificarea certificarilor a crescut si importanta lor pe plan intern si extern, de aceea antreprenorii sunt interesati sa aiba cat mai multe tipuri de certificari.

Acest lucru este posibil pana la jumatatea lunii martie a acestui an, mai ales ca toate certificarile sunt la jumatate de pret.

Ce asteptari are posesorul mai multor certificari de la aceste documente care ii demonstreaza comportamentul etic in afaceri?

  1. Sa fie acceptat ca participant la licitatiile publice si sa aiba sanse mari sa le si castige. Orice licitatie castigata poate insemna sume uriase de bani.
  2. Sa creasca increderea clientilor si simultan cu aceasta vanzarile. Multi romani se intereseaza daca firma de la care solicita produse sau servicii detine astfel de certificari. Se pare ca aceste documente sunt deschizatoarele drumului succesului, al noilor parteneriate si colaborari.
  3. Sa aduca imbunatatiri in activitatea interna a companiei. In functie de tipul de certificare iso detinut salariatii vor fi mai responsabili, vor face economii, in timp ce manegarul le va asigura un climat de munca placut.

Firmele care produc bunuri in Romania tintesc parteneriate cu agentii econimici straini si sa isi vanda bunurile pe valuta in afara tarii, dar si in tara. Extinderea pietii de desfacere reprezinta succesul dorit de orice om de afaceri.

Pe de alta parte, exista antreprenori straini care nu concep sa colaboreze cu firme sau companii care nu detin aceste documente care sa ateste comportamentul etic din toate punctele de vedere.

Certificarile iso nu se obtin greu. Pe site-ul firmei care le emite exista informatii complete despre fiecare tip de certificare in parte. Inainte de a trimite o solicitare si de a cere oferta de pret, potentialul client trebuie sa faca o analiza pertinenta de nevoi si sa se documenteze sa stie exact de ce tipuri de certificari are nevoie in activitatea pe care o desfasoara.

Dupa ce a notat ce certificari va solicita, este timpul sa le solicite prin intermediul formularului de contact online, printr-un apel telefonic sau scriind un e-mail si trimitandu-l la adresa de pe site. Procedurile vor fi declansate rapid, iar echipa de specialisti ramane alaturi de solicitant pe intreaga durata a certificarii.

Totul decurge repede, prin urmare se poate solicita astazi certificarea necesara participarii la o licitatie ce va avea loc luna viitoare.

In mod obisnuit, documentele importante se obtin foarte greu, dupa ce omul care are nevoie de ele infrunta birocratia. Nu este cazul certificarilor Iso obtinute prin implicarea totala a firmei prezentate mai sus.

Seriozitatea firmei care emite aceste certificari importante se masoara in date reale, acestea fiind:

-11 ani de activitate neintrerupta, timp in care experienta s-a acumulat an de an, cu fiecare client si cu fiecare certificare solicitata si obtinuta.

-2531 de clienti. In portofoliul firmei se pot descoperi nume mari ale economiei romanesti, unele dintre ele fiind reprezentate si in strainatate. Intre cei peste 2500 de clienti se numara hoteluri de lux, posturi TV serioase, edituri si librarii, dar si agentii de turism si firme renumite de transporturi.

-3412 certificate emise. Numarul lor este mai mare decat numarul clientilor, fiindca un client solicita mai multe certificari.

Certificarile iso imbunatatesc managementul unei companii si reusesc sa schimbe mentalitatile tuturor salariatilor. Cu ajutorul specialistilor, in perioada ce precede eliberarea certificarii se fac cercetari ample pentru depistarea departamentelor cu probleme si pentru rezolvarea lor.

Acolo unde se  munceste intr-o atmosfere de lucru destinsa, iar oamenii se simt in deplina siguranta si calitatea produselor si a serviciilor va fi excelenta.

Oamenii au nevoie de un climat sanatos de lucru si de un mediu sanatos in care sa traiasca, iar certificarile le garanteaza pe amandoua.

Certificarile iso sunt motive de mandrie pentru cei care le poseda si dovezi de incredere pentru cei care le vad. Ele echivaleaza cu actele de indetitate ale unei persoane: cine le vede de aproape si citeste datele de pe ele isi da seama ca detinatorul lor nu are nimic de ascuns.

Viitorul va fi usor pentru cei care vor putea oricand sa dovedeasca faptul ca respecta standardele calitatii in tot ceea ce fac.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top