Evenimente

„Speed Dating” de Dragobete, 24 februarie

„Speed Dating” de Dragobete, 24 februarie
Rotaract Club Iasi te invita sa-ti gasesti pereche de Dragobete 2015. Ce inseamna Speed Dating? Intermedierea de întâlniri, într-un context interesant şi distractiv, între persoane care nu se află într-o relaţie şi vor să îşi lărgească cercul de cunoştinţe, să petreacă timp de calitate în compania altor singles, să lege noi prietenii şi să-şi găsească, eventual, şi partenerul de cuplu potrivit lor.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, participantii vor petrece 5 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. In ziua următoare vor primi datele de contact ale persoanelor care le-au plăcut şi cu care vor să se reîntâlneasca. Începând de acolo, rămâne la latitudinea lor ce vor face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Perioada de desfasurare: 24 Februarie 2015, ora 20:00
Locatie: Duken’s Bar Iasi
Deşi nu pare, 5 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări.
Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu se va face schimb de date de contact.
Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.

După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegere.

Taxa de participare: 10 lei – bon de consumatie.
Limita minima de varsta: 18 ani.
Inscriere cu poza, ocupatie si date de contact la e-mail: speeddating@rotaractiasi.ro
Locurile sunt limitate !

„Speed Dating” de Dragobete, 24 februarie

Despre Rotaract

Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu vârste între 18 si 30 de ani. Cluburile Rotaract au ca și arie de acțiune comunitățile în care se află și sunt sponsorizați de un club Rotary local. Asta îi face adevărați “parteneri în serviciu” și membri cheie în familia Rotary. Rotaract a devenit un fenomen la nivel internațional, însumând peste 7000 de cluburi în aproximativ 163 de țări. Cu o asemenea amploare, Rotaract reprezintă unul din cele mai semnificative și cu o dezvoltare continuă din programele Rotary. Toate eforturile Rotaract sunt atât la nivel local, dar și districtual, cu membri care se adresează nevoilor sociale și fizice ale comunității din care provin, promovând totodată înțelegerea internațională și pacea într-un context de prietenie și serviciu.

Rotaract este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte. În majoritatea oraşelor lumii vei găsi câte un club Rotary şi –sub tutela sa – un club Rotaract implicat adânc în nevoile şi în atributele societăţii înconjurătoare. Rotaract Înseamna Rotary in action, un nume care – analizat cu atenţie şi fără prejudecăţi – spune cam tot ce e nevoie să fie spus: energie tânără pusă în slujba ideii de “Service Above Self”.

Din punct de vedere organizaţional, fiecare club Rotaract din România este un ONG şi poate fi urmărit pe www.mfinante.ro. Totalitatea cluburilor din România şi Republica Moldova constituie Districtul Rotaract 2241 – România şi Republica Moldova, tot o structură de tip ONG.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top