Comunicate

Reduceri de până la 80% la Iulius Mall!

Iulius MallÎn perioada 16 ianuarie- 1 februarie, la Iulius Mall, împătimiţii de shopping pot face cumpărături cu până la 80 % mai accesibile decât în restul anului. De la articole sportive până la vestimentaţii elegante şi accesorii glamour, toate se pot găsi la preţuri mult mai mici decât de obicei.

„Pune mâna pe reduceri!”, noua campanie Iulius Mall, vine cu preţuri irezistibile, oferte tentante şi multe cadouri pentru clienţi. Până la sfârşitul lunii ianuarie, majoritatea produselor de la magazinele din Iulius Mall vor înregistra cele mai bune preţuri din acest an. Fox, House of Art şi Lee Cooper pun la dispoziţia clienţilor articole cu preţuri reduse până la 80%. Reduceri de 70% vor oferi magazinele Steilmann, Junker, Motor, Kenvelo şi Massimo, iar în magazinele Levi’s, Stefanel, Benneton, Error, Guara, Ioana Leather Shoes, Sprandi, Ravers etc, se vor găsi mărfuri cu reduceri de 50%-60%.
Pentru că o sesiune completă de shoping include cosmetice şi accesorii, cumpărătorii pot găsi preţuri cu 50% mai mici la Meli Melo şi Avon, şi reduceri între 15% şi 30% la Sabrini, Follie Follie, Privilege, Relax, Mon Parfum etc. În plus, primii 200 de cumpărători primesc zilnic de la  Centrul Info premii instant constând în produse Dove şi Axe.

„Reducerile consistente de preţuri au devenit o tradiţie în magazinele Iulius Mall, la începutul fiecărui an. La preţurile actuale, cu doar 250 de lei, cumpărătorii pot achiziţiona numeroase articole, întrucât oferta este variată iar reducerile sunt consistente”, au declarat reprezentanţii Iulius Mall Iaşi.
Decoraţiunile interioare vor putea fi achiziţionate cu reduceri de până la 70% la magazinul Color, 50% la Bam Boo etc, iar produsele IT vor fi cu 13% mai ieftine la Turbozone Computers. Şi produsele destinate copiilor vor avea preţuri cu până la 70% mai mici la Minibrand, iar grupurile organizate vor beneficia de o reducere de 12% pe oră la Kidsland.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top