tractoare iasi
Diverse

Sanii plati stirbesc farmecul unei femei

In viziunea barbatilor femeile frumoase au sani si buze generoase. Va vine sa credeti sau nu, am auzit multi vorbind ca isi aleg viitoarele sotii analizandu-le sa fie mame bune pentru copiii lor. De fapt orice barbat isi doreste copii reusiti si vrea ca acestia sa fie bine ingrijiti de mame.

Si barbatii barfesc si i-am auzit la serviciu pe cei neinsurati, care isi doreau partenere cu sani generosi, gandindu-se la hrana sanatoasa a copiilor lor. Copiii hraniti cu lapte matern sunt mult mai sanatosi si se simt mai iubiti decat ceilalti.
Lasand acest aspect important la o parte, ajungem la altul la fel de important: sanii plati stirbesc din farmecul unei femei, fiindca nici o bluza sau o rochie nu se asaza prea bine pe sanii foarte mici.

Sanii sunt simbolul feminitatii in tot ce are ea mai sacru: in capacitatea de a naste copii si de a-i hrani, iar simultan cu laptele matern, copilul primeste toata dragostea din univers.
In prezent, orice femeie complexata de marimea la sutien poate solicita servicii de marire sani cu implant mamar.

In clinica doctorului Renert se fac multe ajustari ale sanilor, dupa cum urmeaza:
-marire mamara nechirurgicala cu grasime
-ridicarea sanilor cu microfibre
-marirea sanilor cu implant
-corectarea sanilor
-corectia mameloanelor.

Implantul mamar are dublu efect: augmentare si fermitate si lifting, in cazul sanilor lasati cu trecerea timpului sau din cauza alaptarii.
Doctor Renert nu incepe interventiile inainte de a castiga increderea pacientilor, iar comunicare este cheia reusitei. Pacientele afla tot despre interventie, iar esteticianul le pezinta toate metodele de tratament subliniind-o pe cea care li se potriveste 100% cu argumente.

Profesionalismul doctorului Renert consta in faptul ca inciziile pe care le face sunt foarte mici, iar pacientele se vindeca foarte repede si fara sa ramana semne vizibile.
La clinica prezentata mai sus se prezinta vedete din Romania, toate fiind extrem de multumite de serviciile de infrumusetare de care au beneficiat aici si de preturile relativ moderate raportate la calitatea lucrarilor si la ingrijirile postoperatorii acordate pacientelor.

In trecut, cand la noi nu se faceau operatii de marire a sanilor, am auzit povestae unor romance care au emigrat nu pentru o viata mai buna, ci pentru niste sani mai mari.
In momentul in care esti ironizata ca ai o tentativa de sani simti nevoia sa te revansezi si sa apari cu sani apetisanti ca oamenii din jur sa nu mai faca tot timpul comentarii suparatoare despre aspectul tau…

Daca in trecut femeile treceau granita ilegal (stiu mai multe cazuri concrete) sa isi mareasca sanii in strainatate, in prezent dorinta lor este mult mai aproape ca atunci. Este suficient sa isi faca o programare la clinica, sa stea de vorba cu specialistul si sa stabileasca impreuna tipul de interventie.

Accesul la lifting facilal, augmentare de buze, marire a sanilor cu grasime sau cu silicon, eliminarea cearcanelor si a ridurilor ar trebui sa ne umple de incantare si sa nu uitam ca bunicile noastre nu au avut norocul nostru.
Sa ne bucuram asadar si sa profitam de sansa de a fi mereu frumoase si in forma devenind cliente permanente ale clinicii Dr-Renert.com!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top