Evenimente

Serbarile Zapezii la Durau @ 29-30 ianuarie 2011

dscn0539Sâmbătă, 19 ianuarie la ora 13.00 are loc deschiderea oficială a evenimentului ”Serbările zăpezii 2011” desfăşurat în staţiunea Durău, din comuna Ceahlău. Locul de desfăşurare a evenimentului este pârtia de la Durău, amplasată în locul numit de localnici „Poiana Cailor“.
Programul manifestarilor se desfăşoară în perioada 29-30 ianuarie 2011. Pe pârtie sunt programate mai multe concursuri, iar cei interesaţi să participe se pot înscrie la faţa locului. Astfel, de la eveniment nu vor lipsi concursuri şi îAntreceri sportive de: schi, sănius, bob, snowboard si majorete.

Atmosfera de sărbătoare pluteşte deja în Durău, deoarece în această săptămână iarna a revenit în forţă, iar odată cu ea şi turiştii care au fost plăcut impresionaţi de atmosfera primitoare de pe pârtie. Pentru ei, organizatorii au pregătit la ediţia din acest an a ”Serbărilor Zăpezi Durău 2011” distracţie în aer liber, spectacol de lumini, lasere, artificii şi un concert la care sunt invitaţi mai mulţi artişti ce vor contribui la întreţinerea atmosferei de voie bună.

Printre aceştia se regăsesc: Ciro de Luca, Anne Marie, Marius Găianu, Alexandru Recolciuc şi formaţiile Music Impact si Grupul Voces. Spectacolul va include şi recitalul extraordinar susţinut de cantaretul Aurel Moldoveanu, recital din care nu va lipsi “Blestemul iubirii”şi “Luna – regina ţiganilor” două dintre noutăţile albumului în lucru “Beţia studenţească”.

Seara de sâmbătă se va termina cu un foc de artificii. Organizatorul evenimentului, Primăria comunei Ceahlău, vă invită sa fiţi alături de ei la ediţia din acest an a evenimentului “Serbările Zăpezii” dedicat tuturor iubitorilor de zăpadă şi să vă bucuraţi împreună de o atmosferă tinerească şi plină de viaţă. Mai multe detalii pe viziteazaneamt.ro.

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top