Evenimente

Shaker Power @ Skin Music Lounge, 31 martie 2010

Dupa un feed back pozitiv de la prima editie a concursului de barmani Shaker Power, ce s-a petrecut anul trecut,s-a hotarat sa se faca si cea de a 2-a editie.
Editie ce va fi tinuta in Clubul Skin. Surpriza de anul acesta va fi aceea ca la aceasta editie nu vor participa numai barmanii din Iasi, la ea anuntandusi prezenta mai multi barmani din Romania, ceea ce va face sa fie mai incediara ca anul trecut. Mai ales ca sunt ceva “conturi de rezolvat” intre concurenti datorita clasamentului de la BFC 1 (Brasov Flair Challenge) multi dintre ei dorind sa isi ia revansa. Competitia va avea 2 probe una mai spectaculoasa ca alta:
SPEED OPENING (deschiderea a 5 sticle de Peroni in timpul cat mai scurt, recordul national fiind de 2 sec si 13 sutimi detinut de Bogdan Costiniu din Bucuresti), iar a 2-a mai spectaculoasa Working & Exhibition Flair (barmanii aratandusi talentele dobandite prin multa munca, antrenamente,imaginatie si talent de a pregati 2 cocktailuri folosind ustensilele din dotare intr-un mod cat mai spectaculos.
Va fi premiat pe langa cel mai bun SPEED OPENING, LOCURILE 1,2,3 LA FLAIR si cel mai spectaculos SHOW DE BAR (omul cu cea mai buna carisma si cea mai ingenioasa cale de a impresiona juriul cat si publicul). Cocktailurile pregatite la a 2-a proba vor fi oferite
celor din public care vor veni sa sustina si sa vada adevarate showuri de bar. Juriul acestei competitii va fi format din barmani de top din Romania. Dupa competitie petrecerea va continua in Club Skin alaturi de cei care stiu sa petreaca cel mai intens (barmanii).
Pentru detalii la posibile participari a altor barmani in afara celor deja anuntati, se pot inscrie la nr de contact 0741 226 242 (ADRIANO) sau pe maill wintopice@yahoo.com
Rezervari pt clienti se vor face la 0728 254 000 Skin (Music & Lounge)

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top