Spalatorii auto

Spalatorie self service LaJetoanea – zona Dacia

Brandul LA JETOANE SPALATORIE SELF SERVICE isi mareste numarul de locatii incepand din luna martie. Prima locatie La Jetoane se afla pe Calea Chisinaului nr.2, in parcare la EXONIA si in prezent lucreaza in 4 posturi de spalare.

Sambata, 17.03.2018 LA JETOANE inaugureaza cea de a doua locatie, LA JETOANE DACIA, spalatorie self service cu 5 posturi de spalare si 2 aspiratoare. Locatia vine cu un design inovator, cu un spatiu generos dedicat clientilor care isi vor curata singuri masina, spatiu separat pentru curatarea interioara a masinilor, precum si un loc special amenjat unde clientii vor putea bea o cafea sau isi vor achizitiona produse de ingrijire a masinii.

Spalatoria self service LA JETOANE, este in Iasi din 2014 si incearca constant si ridice calitatea serviciilor, de aceea, LA JETOANE DACIA vine cu o noutate in materie de spalare, un nou program de curatare, insa despre acest lucru aflati pe pagina lor de facebook unde pana sambata ruleaza un concurs la care va puteti inscrie si castiga o luna de spalari gratuite. Acesta este link-ul la care va puteti inscrie.

Tot in luna martie, LA JETOANE anunta deschiderea celei de-a treia locatii, amplasata in CUG, zona VAMA, insa despre acest eveniment, urmariti pagina de facebook.

ADRESA LA JETOANE DACIA: Strada Rampei, nr. 9, in spate la piata Dacia (350 m dupa LIDL DACIA, partea dreapta)

FACEBOOK: https://web.facebook.com/La-Jetoane-IASI-Spalatorie-Auto-Self-Service-377017422710379/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top