casti de copiat
Diverse

Store Expert, pentru un magazin destept

Store Expert este un magazin dedicat celor care au nevoie de cele mai bune solutii pentru spatiu de stocare, fie ca este vorba de magazine mici sau mari si depozitele aferente acestora si asa mai departe. Acestia sunt experti in ceea ce priveste proiectarea, vanzarea dar si montarea diverselor sisteme de rafturi metalice, avand o experienta de peste 8 ani in acest domeniu.
Fie ca este vorba de spatii pentru depozitare sau amenajarea unui centru logistic, acestia sunt pregatiti pentru orice, oferind o gama completa de sisteme si utilaje pentru depozitare, rafturi metalice portpalet, rafturi catilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, drive-in, transpalete, motostivuitoare, confectii metalice si asa mai departe cat si diverse accesiorii foarte utile pentru a iti putea usura munca din depozite.
Pentru cei care sunt la inceput si au nevoie de solutii rapide si ieftina, acestia vin in ajutorul clientilor cu rafturi metalice second hand in Bucuresti, fiind cea mai buna alternativa pentru un buget ceva mai mic. La urma urmei este vorba de rafturi metalice iar inafara de partea estetica care probabil prezinta zgarieturi nu prea ar avea ce sa fie defect sa existe.
Si in cazul acestor rafturi second hand, se aplica aceiasi pasi precum in cazul produselor noi:
oO oferta de pret ce va lua in considerare utilajele din dotare, dimensiunile si greutatea produselor ce vor fi depozitate
oSchita depozitului intr-un program dedicat acestui domeniu
oMontarea rafturilor metalice respectand normele de siguranta
Indiferent de obiectul de activitate al unei afaceri, solutiile de depozitare sunt extrem de importante pentru o buna organizare a activitatilor. Unde este organizare exista si profituri mai mari deoarece activitatile vor decurge mult mai repede si astfel numarul clientilor serviti dar si multumiti va fi mult mai mare ceea ce atrage de la sine profituri. Chiar daca este vorba de niste simple rafturi, acestea ajuta mult mai mult fata de ce ai putea crede.
Aceste rafturi metalice au un principal avantaj, prin care pot fi configurate in tot felul de moduri astfel incat spatiul de depozitare in special daca este unul destul de restrans, va deveni unul bine organizat si se va creea astfel impresia de spatiu. Inca un avantaj este reprezentat de rezistenta. Fiind din metal, acestea vor rezista o perioada indelungata de timp dar si la mase foarte mari. Pot fi montate fara probleme atat in interior cat si in exterior. Tot ce trebuie sa faceti sa utilizati aceste rafturi conform instructiunilor si astfel nu va aparea nici un fel de problema.
Un serviciu oferit de cei de la Store Expert, este acela ca daca este necesar, dupa livrarea materialelor, se va mentine relatia cu clientii, la nevoie asigurandu-se consiliere.
Acestia va stau la dispozitie prin intermediul datelor de contact, iar daca esti in cautarea unui sistem eficient de rafturi atat noi cat si second hand, nu ezitati sa ii contactati, si veti beneficia de o consultanta profesionala, care cu siguranta te va ajuta sa poti sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top