rent a car iasi iasi
Stiri

Tarom renunta la zborurile din Iasi catre Torino, Roma si Bologna

Tarom renunta la zborurile din Iasi catre Torino, Roma si Bologna
Anul 2017 vine cu cateva vesti proaste din pacate, in ultimii ani Aeroportul International Iasi a cunoscut o crestere considerabila, ajungand locul 4 in tara dupa numarul de pasageri si fiind pe primul loc din punctul de vedere a cresterii atat de rapide, Tarom vine cu o veste foarte proasta si anume ca renunta la zborurile din Iasi catre Torino, Roma si Bologna. Vor fi si rute noi dar din pacate din cele doua vesti, prima a sosit ca fiind cea proasta.

Baza de la Iasi este a doua din tara dupa Bucuresti si va veni inclusiv cu modificari destul de mari in orarul de vara a acestui an. Desi Zborul Iasi – Torino nu are concurenta, Tarom a decis sistarea ei din 26 martie 2017, ultimul zbor spre Roma va fi oprit din 31 martie iar zborul spre Bologna va fi oprit din 24 martie 2017. Ramanand inca valabile zborurile din Iasi spre Madrid, Munchen, Londra, Tel Aviv si Bucuresti.

Ca informatie din curtea Taromul se anunta ca Iasi- Torino va deveni o cursa sezoniera si va fi disponibila doar in lunile Iunie, August si Septembrie, perioada in care vor fi operate 3 zboruri pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata.

Sa speram ca aceste decizii nu au legatura cu lupta politica ce are loc in Romania la momentul prezent.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top