Evenimente

The Amsterdams @ Club Goppo, 16 octombrie

asterdams-goppo_posteruTrupa The Amsterdams (Andrei H, Augustin, Ovidiu, Andrei, Vlad) revine la Iasi in acest weekend pentru prima data in 2010, de aceasta data in Clubul Goppo (Strada Gandu nr. 2), sambata 16 octombrie incepand cu ora 21:00.
Biletul de intrare la concert costa 15 RON, acesta putand fi procurat de la intrarea clubului.
Dintre piesele de succes a trupei fondate in 2007 amintim: Apple 20.10, Suffering and Surfing, Laika, Coalmine

Numele trupei a fost ales sa exprime si sa inspire un spirit liber sub toate formele, tinerete, prospetime, efervescenta muzicala. Trupa a debutat in 2006 in clubul Big Mamou din Bucuresti. Prima lor piesa difuzata la radio se numeste Taking Care of Anna.

In 2009, la un an dupa aparitia EP-ului Automatic, The Amsterdams lanseaza primul album, intitulat Adolessons. Pe el se regasesc “Anna”, dar si Suffering&Surfing, Fireworks, Academy of Broken Hearts, Chased By The Housewives sau Apple. In toamna aceluiasi an, The Amsterdams sustin doua concerte in Olanda si revin in tara pentru a fi prezenti pe scena festivalului Stufstock.

In 2010, trupa a sustinut o serie de concerte in Europa alaturi de trupa canadiana Wolf Parade si deschid mult asteptatul concert al celor de la The Cranberries la Bucuresti.
In prezent, The Amsterdams lucreaza la un material de studio nou pe care isi doreste sa il lanseze in luna decembrie a acestui an.

[fblikebutton]
the-amsterdams_vara_hypestret

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: The Amsterdams @ Club Goppo, 16 octombrie | Portalul orasului Iasi 4u | MOTOR DE CAUTARE ANUNTURI ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top