Stiri

Travis Scott vine pentru prima oară în România

Travis Scott vine pentru prima oară în România

Vestea lunii aprilie legată de festivalurile din România a fost anunțată pe 22 aprilie 2024: Travis Scott va susține un concert în România. Artistul va concerta la Costinești în cadrul festivalului BEACH, PLEASE!

Biletele pentru spectacolul lui Travis Scott vor fi disponibile din data de 25 aprilie, într-o cantitate limitată, fiind puse în vânzare de la ora 19:00. Festivalul BEACH, PLEASE! se concentrează pe trap și hip-hop și va avea loc între 10 și 14 iulie 2024. Travis Scott este unul dintre cei mai renumiți rapperi din lume, cu șase premii Grammy în palmares.

Andrei Șelaru (Selly), unul dintre cofondatorii festivalului, a declarat că Travis Scott este cel mai costisitor artist din lineup și că negocierile pentru a-l aduce în România au început încă din septembrie 2023. Travis Scott va concerta în Europa doar la Viena și Costinești în 2024. Selly a menționat că bugetul pentru artiștii acestui festival este în jur de 11 milioane de euro.

Cine mai urcă pe scena la BEACH PLEASE!? Printre artiștii confirmați se numără Anitta, 6ix9ine, Trippie Red și City Morgue, precum și Yeat, Don Toliver, Lil Pump și Chief Keef. Peste 50.000 de abonamente au fost deja vândute, iar începând de pe 21 aprilie prețul biletelor a crescut cu 30 de euro.

Până acum, Wiz Khalifa a fost cap de afiș la BEACH PLEASE! 2024

Travis Scott este un rapper, compozitor și producător muzical american recunoscut pentru stilul său inconfundabil și pentru colaborările cu alți artiști de renume. Sub numele său real Jacques Berman Webster II, s-a născut pe 30 aprilie 1992 în Houston, Texas. A devenit cunoscut la nivel global datorită abilităților sale de a îmbina rap, trap și rock în muzica sa.

Travis Scott și-a început cariera muzicală în 2008, folosindu-și numele de scenă Travi$ Scott, și a câștigat recunoaștere cu mixtape-urile sale “Owl Pharaoh” și “Days Before Rodeo”. Albumul său de debut, “Rodeo”, lansat în 2015, a avut un succes comercial și critic, consolidându-i poziția în industria muzicală.

Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără: “Sicko Mode”, “Goosebumps”, “Antidote” și “Highest in the Room”. Travis Scott a colaborat cu numeroși artiști de top și a influențat cultura hip-hop prin abordarea sa inovatoare.

Pe lângă activitatea sa muzicală, Travis Scott este implicat și în modă și în parteneriate comerciale cu branduri precum Nike și McDonald’s. Este cunoscut pentru relația sa cu Kylie Jenner, alături de care are un copil.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top