Buna Ziua Iasi

Un aer conditionat poate schimba calitatea confortului in locuinta!

Pentru a beneficia la maxim de confortul din locuinta ta, este nevoie sa investesti intr-un aer conditionat. Aceste aparate sunt de mai multe tipuri, iar in magazine deseori gasim aparate de aer conditioant coloana, caseta, duct, convertibil tavan podea, multisplit, split.

Site-ul aer-conditionat-inverter.ro ofera o gama vasta de astfel de produse, iar clientii vor putea gasi tot felul de aparate de aer conditionat. Modelul de aparat de aer conditionat LG  devine o investitie ideala pentru oricine doreste performanta si calitate.

Cum functioneaza un aparat de aer conditionat?

Aparatele de aer conditionat functioneaza prin mutarea caldurii din interiorul biroului sau de la locul de munca, in exterior. Apoi sufla aer rece inapoi in cladire. Modul in care masina raceste aerul este prin suflarea acestuia peste un set de tevi reci, numite serpentina de evaporator. Functioneaza pe aceeasi baza ca un frigider sau cand apa se evapora din piele.

Bobina de evaporare este umpluta cu lichid de racire sau agent frigorific, care se schimba dintr-un lichid in gaz pe masura ce absoarbe caldura din aer. Acesta este apoi pompat printr-o alta bobina in exteriorul cladirii, unde se raceste si revine la forma sa lichida. Ca rezultat, aceasta bobina exterioara este denumita in mod adecvat condensator.

Exista o pompa, numita compresor, care muta lichidul de racire intre cele doua serpentine, precum si schimbarea presiunii lichidului de racire pentru a se asigura ca totul se evapora si se condenseaza in serpentina adecvata.

Motorul care porneste compresorul foloseste toata energia necesara pentru a finaliza acest lucru, iar sistemul va elibera de obicei de trei ori energia de racire pe care o foloseste compresorul. Acest lucru se datoreaza schimbarii starii lichidului de racire de la lichid la gaz, permitand deplasarea mult mai multa energie decat foloseste compresorul.

Este important ca intr-o locuinta sa instalam un astfel de aparat, deoarece in felul acesta putem evita caldura pe timp de vara, iar daca modelul de aer conditionat permite, in timpul iernii putem folosi modalitatea de aer cald.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top