rent a car iasi iasi
Stiri

Universul BioBoom

Universul BioBoom
Produsele Bio au aparut pe piata din Romania de ceva ani, insa in ultimul timp trendul Bio a luat amploare, dar cati dintre noi avem siguranta acelui produs Bio?

De aceea am aparut noi, BioBoom! Din dorinta de a oferi consumatorilor nostrii produse cu adevarat Bio, am ales produse provenite din surse sigure. Spunem sigure deoarece chiar noi le-am vizitat si am vazut intreg procesul de productie, de la plantare pana la produsul finit.

Majoritatea produselor provin de la ferme si gradini botanice ecologice, certificate ecologic, asigurand astfel calitatea produsului finit. Fiecare planta este analizata de la samanta si pana la cultivare. Mediul lor de crestere si dezvoltare este izolat de alte surse de contaminare, mai exact acestea sunt amplasate la distante kilometrice de orice sursa de poluare.

Ce este BioBoom?

Suntem un site on-line, sau mai bine zis un magazin on-line, care ofera oamenilor o varietate de produse certificate Bio: nuci, ceaiuri, cereale, fructe, siropuri, conserve, uleiuri, sosuri, cosmetice, produse de curatenie si multe altele. Ti-am starnit curiozitatea? Hai la noi pe site, sau contacteaza-ne pentru orice informatie ai nevoie sau de ce nu, vrei sa ne-o oferi chiar tu!

Universul BioBoom

Suntem la inceput, ajuta-ne sa ne dezvoltam si ne vom revansa fata de tine!

BioBoom, acestia suntem noi! Nu doar numele site-ului contine cuvantul Bio, toate produsele pe care vi le oferim sunt Bio!

De ce BioBoom?

Numele l-am ales foarte usor, expansiunea (boom) Bio din ultimul timp ne-a fost de ajuor in alegerea acestuia. Am hotarat sa deschidem acest site din dorinta de a oferi si impartasi oamenilor ceea ce noi am consumat si testat. Diferenta o ve-ti constata singuri, doar introducand in dieta dumneavoastra produsele noastre si puteti incepe cu un simplu ceai. De exemplu ceaiul de tei, toti am consumat ceai de tei si ii stim gustul, dar daca ti-as spuneA? ca el are cu totul si cu totul alt gust fata de cel conventional, cel cules din teiul din parc sau cumparat de la babuta din piata?A? Este mult mai intens si mult mai gustos. Plus pe langa gust, efectul lui linistitor este mult mai intens. O singura cana de ceai ne linisteste si ne induce starea de somnolenta.

Garantia produsului Bio?

Da, exista! Oricine comercializeaza produsele Bio trebuie sa aibe certificatul Bio al producatorului. Iar tu, consumatorule, il poti cere cand vrei. Nu trebuie sa comanzi ca sa primesti certificatul Bio, il poti cere din oficiu, pentru garantia ta sau doar pentru a te informa. Pe langa sigla prezenta pe eticheta, sigla Bio, noi avem datoria fata de tine de a-ti raspunde la toate intrebarile.

Cum poti comanda?

Site-ul este simplul de folosit E?i oferA? o mulE?ime de informaE?ii. In fiecare categorie avem o gama diversificata de produse, cu descrieri detaliate si preturi accesibile. Daca ai nevoie de informatii suplimentare numarul nostru de telefon este pe prima pagina a site-ului. La prima comanda iti oferim produse cadou, urmand ca pe viitor sa-ti personalizam oferta de produse prin discount-uri.

Noi ne-am prezentat, acum vrem sa te cunoastem si pe tine, sa gustam si sa testam impreuna produsele Bio de pe site-ul BioBoom.ro

Te asteptam pe site sau la nr de telefon afisat pe prima pagina a site-ului.

Vrem sa crestem si sa invatam lucruri noi, practice si benefice impreuna, sa testam produse cu adevarat bio, a caror calitate difera garantat fata de a altor produse.

Universul BioBoom

Te asteptam!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top