Stiri

Vodafone Romania ofera companiilor latime de banda dedicata cu viteze de pana la 1Gbps prin noile servicii de internet prin fibra optica

 Vodafone Romania ofera companiilor latime de banda dedicata cu viteze de pana la 1Gbps prin noile servicii de internet prin fibra optica

Vodafone Romania lanseaza o noua oferta de servicii de internet prin fibra optica pentru companii, prin care garanteaza utilizatorilor latime de banda dedicata ce asigura viteze de pana la 1Gbps atat pentru download, cat si pentru upload, indiferent de gradul de incarcare a retelei. Solutia este destinata companiilor din toata tara, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate.

a?? Utilizatorii beneficiaza de latime de banda dedicata care asigura viteze de pana la 1Gbps indiferent de gradul de incarcare a retelei;
a?? Suport non-stop, instalare rapida, interventie prompta si consultant de vanzari dedicat;

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/FTTB (fiber-to-the-building), solutia de internet fix prin fibra optica oferita de Vodafone Romania poate fi implementata in toate resedintele de judet si in alte cateva zeci de orase. Astfel, fie ca este vorba de locatii urbane, platforme industriale, parcuri logistice, zone limitrofe ale oraselor mari sau chiar localitati fara infrastructura terestra de comunicatii si locatii greu accesibile, companiile vor avea acces la internet printr-o conexiune permanenta, rapida si sigura, cu suport dedicat non-stop, interventie prompta si consultant de vanzari dedicat.

a?zDe peste 10 ani, Vodafone Romania ofera clientilor sai servicii de voce si date fixe pe suport de fibra optica, fiind un pionier pe piata locala in ceea ce priveste pachetele premium de servicii convergente pentru companii. Noua solutie pe care o lansam este conceputa pentru a ne ajuta clientii sa-si imbunatateasca gradul de digitalizare a business-ului prin folosirea unei infrastructuri de ultima generatie si a serviciilor superioare care o insotesca??, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Portofoliul Vodafone Romania include solutii de internet fix destinate companiilor, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate, si este disponibil impreuna cu o gama extinsa de servicii suplimentare, care vin in intampinarea celor mai exigente provocari de afaceri. Printre acestea se numara monitorizarea porturilor de internet, integrarea cu VPN mobil sau redundanta printr-o conexiune de rezerva prin intermediul retelei Supernet 4G+.

Serviciile de business Vodafone Romania se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor si includ solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii IoT. Printre solutiile lansate de Vodafone Romania pentru a creste gradul de digitalizare a companiilor se afla si Ready Business Score, o platforma online care le permite companiilor sa-si evalueze eficienta din punct de vedere digital si nivelul de adaptare la noile tendinte tehnologice.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top