Evenimente

10 ani de Acaju

Au trecut deja 10(zece) ani. O întreagă aventură plină de nopți nedormite, prietenii legate pe viață, proiecte născute și crescute la maturitate, dimineți cu cafele și seri cu long island-uri și multe, multe momente de ținut minte și povestit nepoților.

10 ani de Acaju – 11 August – Baza FEG de la Zona de Agrement Ciric Iasi, incepand cu ora 14:00 pana a rasare soarele.

Acaju este suma tuturor oamenilor care au ținut la noi și și-au lăsat amprenta într-un colț sau altul, într-un fel sau altul, în acești mulți, mulți ani. Care au luat câte puțin din spiritul locului și l-au transformat în ceva infinit mai frumos și apoi au dat înapoi prin gânduri și fapte, ajutând locul să crească. O relație constantă de simbioză.

Ne pregătim să aniversăm această cifră rotundă în același spațiu deschis, sub cerul liber, pe muzici diverse și cu activități reprezentative nouă. Recreăm mood-ul tipic acajunesc în spațiul de la Baza FEG.

Invităm toți oamenii cu drag de acaju să vină să sărbătorească alături de noi anii din urmă și cei care pândesc de la orizont.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe https://www.iabilet.ro/bilete-10-ani-de-acaju-35211/ la prețul simbolic de 10 lei sau direct de la intrare în ziua cu pricina la prețul de 20 de lei.

//
Sunet fin cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine
www.vrtw.life

Acts:
* Bully
* The Rabbit King
* TZUC
* Cel Visător
* Bogdan Iorga
* Kidamn & Scuffle B2B

(program detaliat in curand)
//

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top