Stiri

Cum sa iti faci abonament RATP pentru studenti?

Vom avea 10 automate de bilete RATP la IasiEsti student in anul 1 de facultate si esti pus fata in fata cu o stituatie care precum “cum sa iti faci un abonament RATP?” si nu stii cum? Ei bine uite ca venim in ajutorul tau si intr-o astfel de situatie nu doar atunci cand te anuntam de cele mai tari evenimente din Iasi.

Pentru inceput ai nevoie de legitimatia de transport vizata in anul curent de studii, in cazul in care nu l-ai primit poti lua si o adeverinta de la facultate care sa dovedeasca ca esti student la buget in anul in care esti de studii, dupa care mai ai nevoie de Cartea de identitate (buletin) si o fotografie, nu de facebook ci de tip pasaport/carte de identitate. Pretul abonamentului este de 28 de Lei. Aduni toate acestea si iti faci abonament pe o linie cu valabilitate de 15 zile la oricare din tonetele RATP-ului.

Dupa expirarea acestui tip de abonament (adica cele 15 zile), te prezinti cu el la Directia Servicii Studentesti din caminul T9 – Birou Transport Studenti, de luni pana vineri de la 08:00 pana la 14:00, impreuna cu urmatoarele documente: vechiul abonament, cel facut la toneta RATP cu valabilitate de 15 zile si legitimatia de transport vizata la zi, sau daca nu o ai poti lua o adeverinta de la secretariatul facultatii tale semnata si stampilata care sa dovedeasca ca esti student la buget. Acest tip de abonament costa 13 LEI si este valabil timp de 30 de zile pe toate liniile RATP din Iasi.

Dupa ce expira si acest abonament, te prezinti la DSS (Directia de Servicii Studentesti) cu legitimatia/ adeverinta si suma de 13 Lei si astfel iti reinoiesti abonamentul. Te sfatuim sa iti reinoiesti abonamentul cel tarziu pana in ziua in care expira pentru a nu ramane in situatia de a cumpara bilete. Pentru studentii care pe perioada vacantei vor sa ramana in oras sau chiar dac asunt din Iasi, din pacate pe perioada aceasta nu se fac abonamente de transport in astfel de regim special.

Vom avea 10 automate de bilete RATP la Iasi

Vom avea 10 automate de bilete RATP la IasiPrimaria Municipiului Iasi aduce o noutate in sistemul primitiv de transport in comun al orasului.

10 automate de bilete RATP vor fi amplasate, pana la finalul anului 2011, pe traseul Tudor Vladimirescu – Copou, automate ce vor putea elibera 24 de ore din 24 de ore bilete cu o calatorie pentru calatorii de transport in comun, valoarea investitiei ridicandu-se la 470.000 RON fara TVA. Citeste mai departe..

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. rodica

    November 28, 2011 at 11:59 pm

    precizeaza ca aceste abonamente si pasii care i-ati enumerat in articol…sunt pt facultatile de pe splai bahlui. cei de la cuza nu fac asa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top