Evenimente

Distractie de Halloween pentru cei mici si cei mari la ERA Park

Anul acesta, de Halloween, cei mici vor avea parte de multa distractie, statuete vii, dulciuri gratuite, ateliere creative, dar si de un spectacol special pus in scena de grupul Insira-te Margarite! si de trupe de la Palatul Copiilor.
Halloween-ul celor mici la ERA Park
Startul la distractie se da sambata, la ERA Park. De-a lungul weekendului 29 – 30 octombrie, intre orele 12:00 si 19:00 micutii vor avea parte de un Halloween autentic cu dulciuri si voie buna. Statuete vii, vrajitori si vrajitoare, vampiri si faraoni, dar si alte personaje de poveste ii vor intampina pe copii in Galerie si se vor poza cu toti cei prezenti.

Tot in acest weekend, cei mici isi vor demonstra talentul si creativitatea la atelierele pentru copii, unde vor invata sa picteze bostani si vrajitoare decupate din polistiren. Toate micile opere de arta le vor ramane copiilor drept premiu si amintire a celei mai distractive zi de Halloween.
In plus, duminica incepand cu ora 12:00 Grupul Insira-te, Margarite!, dar si trupe de la Palatul Copiilor vor pune in scena un spectacol special.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top