Evenimente

Incep preselectiile la The X Factor Romania

banner_razvansidaniAntena 1 da drumul la o emisiune concurenta PRO Tv-ului si anume The X Factor, show la care transforma oamenii talentati in superstaruri.
Prezentatorii sunt Razvan si Dani adica pe numele lor complet Razvan Simion si Dani Otil, prezentatorii matinalului de la Antena 1, iar juriul este inca necunoscut, adica mai asteptam pana sa aflam cine va fi.
Premiul cel mare este 200.000 de euro, poate cel mai mare premiu oferit de un post tv intr-o emisiune.
De acum avem “Dansez pentru tine“, “Romanii au talent” si “The X Factor Romania“. Pe langa descoperirea de talente se mai pot castiga acesti 200.000 de euro.
Daca PRO Tv ne-a ocolit in zona de preselectii si a ales Piatra Neamt, cei de la Antena 1 anunta ca vor face preselectii in 5 mari orase din Romania si anume: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Constanta.

Primele preselectii au loc dupa urmatorul program: la Cluj pe 14 mai in Iulius Mall, Constanta pe 21 mai la Sala Sporturilor, Timisoara pe 28 mai la Sala Olimpia, la Iasi pe 4 iunie in cadrul Complexului Expozitional MoldExpo (ora 09:00 dimineata) si in Bucuresti pe 11 iunie la Plaza Mall Romania.

Acum ne ramane sa vedem care emisiune va fi mai de succes si care sunt talentatii sau mai bine zis talentatul ce va deveni star si va avea in buzunar cu 200.000 de euro mai mult. Pana acum sunt 2505 voci inscrise in cursa, pentru a deveni primul star X Factor in Romania.
Desi preselectiile incep de sambata 14 mai, emisiunea va incepe din toamna.

[fblikebutton]
xfactorro

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Vlad Mihail-Alexandru

    May 16, 2011 at 7:47 pm

    Eu nu cred ca va reusi sa depaseasca succesul Romanii Au Talent, dar sa vedem ce va fi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top