After Party Review

Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România la Iaşi!

Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România la Iaşi!Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România, la Iaşi. Evenimentul a avut loc joi, 15 decembrie 2011, la Time Out. În cadrul unui show de fashion&beauty, au fost prezentate machiaje haute-couture realizate de make-up artistul şcolii din Iaşi – Luciana Sasu.
Şi cum frumuseţea înseamnă şi modă, nu au lipsit din prezentare, nici ţinutele a doi designeri celebri români – Cătălin Botezatu şi Nanette.

Brandul Make-up Atelier Paris deţine o gamă specială de machiaj profesionist şi programe de instruire elaborate de către Centrul de machiaj profesionist Make-up Atelier Paris. Acesta este un brand lider la nivel mondial, care adună cei mai buni make-up artişti din întreaga lume”, a declarat Lilia Petrenco, reprezentantul Make-upn Atelier Paris.

În cadrul şcolii din Iaşi se vor organiza mai multe categorii de cursuri – curs de bază, curs de perfecţionare, curs de automachiaj, atât în tehnica rusească cât şi în cea europeană.

Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România la Iaşi!

„Machiajul fantezie are darul de a şoca audienţa, de a transpune spiritul într-o altă dimensiune, preţ de o clipă. Imaginaţia bolborosind, fantezia ce curge şiroaie pe feţe nemişcate, concerte de culori şi ploi de glitter e ceea ce vezi într-un machiaj artistic. În cadrul şcolii voi preda noţiuni de bază în make-up dar şi tehncile in machiajul fantezie. Este o onoare să susţin aceste cursuri”, a declarat make-up artistul Luciana Sasu, profesorul şcolii din Iaşi.

Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România la Iaşi!

Distribuitorul exclusiv al produselor Make-up Atelier Paris, în România, este compania Atgaya.

La începutul anului viitor alte şcoli de make-up vor fi deschise in România, următorul oraş fiind Bucureşti.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România la Iaşi! | Romania - Informatii locale

  2. clara

    May 7, 2012 at 10:13 am

    Buna ziua!As dori cateva informatii in legatura cu aceasta scoala de make up.Sunt interesata sa urmez cursurile aceste scoli,si de aceea rugamintea mea este sa-mi da-ti unele detalii privind perioadele de inscriere,durata si costurile.Va multumesc si astept un raspuns.Clara Radu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top