Evenimente

Make-up Atelier Paris deschide prima şcoală de make-up din România la Iaşi!

Make-up Atelier Paris deschide prima şcoală de make-up din România la Iaşi!Joi, 15 decembrie 2011, ora 19:00, la cafeneaua Time Out, situata pe Bd. Carol nr. 4, vă aşteptăm la evenimentul de lansare la Iaşi, a primei şcoli de make-up din România de către Make Up Atelier Paris. În cadrul unui show de fashion&beauty, vor fi prezentate machiaje fantezie realizate de make-up artistul şcolii din Iaşi – Luciana Sasu.
Şi cum frumuseţea înseamnă şi modă, nu vor lipsi din prezentare, nici ţinutele a doi designeri celebri români – Cătălin Botezatu şi Nanette.

Despre Make-up Atelier Paris
Brandul Make-up Atelier Paris deţine o gamă specială de machiaj profesionist şi programe de instruire elaborate de către Centrul de machiaj profesionist Make-up Atelier Paris. Acesta este un brand lider la nivel mondial, care adună cei mai buni make-up artişti din întreaga lume!
În cadrul şcolii din Iaşi se vor organiza mai multe categorii de cursuri – curs de bază, curs de perfecţionare, curs de automachiaj, atât în tehnica rusească cât şi în cea europeană.
Distribuitorul exclusiv al produselor Make-up Atelier Paris, în Romănia, este compania Atgaya.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Make-up Atelier Paris a deschis prima şcoală de make-up din România la Iaşi! | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top