Stiri

BiciCurier, curier pe bicicleta la Iasi

BiciCurier, curier pe bicicleta la IasiSub sloganul “Mai rapid ca o rachetă, livrăm zilnic pe bicicletă“, BiciCurier intră pe piața locală de curieri, lansând un serviciu unic în Iași: livrare de colete pe bicicletă. Acesta răspunde astfel nevoii unui curier rapid local, oferind livrări zilnice în programul 08:00-20:00 în majoritatea zonelor orașului Iași.
Prezenți atât în marele metropole ale lumii, cât și în principalele orașe ale țării, precum București, Cluj și Timișoara, curierii pe bicicletă sunt recunoscuți pentru viteza de livrare a coletelor, ei fiind preferați în special de firmele de avocatură, agențiile de publicitate și de clienții ce doresc un timp cât mai scurt de livrare.

Având trei curieri disponibili timp de 12 ore pe zi, BiciCurier oferă livrări în sistemul “door-to-door“, comenzile având loc prin intermediul telefonului și a siteului BiciCurier.ro, tarifele fiind calculate în funcție de timpul de livrare dorit de client.

Prin lansarea BiciCurier, orașul Iași beneficiază începând cu data de 25 iunie 2012 de un serviciu unic și recunoscut în toate metropolele lumii, respectiv, curieratul pe bicicletă.

Mai multe informatii gasiti pe situl bicicurier.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top