Stiri

Cel mai mare Târg de bere din România la Auchan – 350 tipuri si marci de bere pe aleea centrala din hipermarket

targ-bere-auchan-iasiÎn perioada 13-26 iunie, la Auchan te asteapta cel mai mare Târg de bere organizat în România. Vor fi prezente 350 de tipuri si marci de bere din toata lumea.
Fie ca e vorba de bere pur româneasca sau de sortimente internaionale, hipermarketul Auchan pune la dispoziia clienilor sai o mare varietate de beri la cele mai bune preuri, pentru serile cu fotbal sau pentru distracia cu prietenii.
Sunt peste 30 de ari de unde am selecionat cele mai bune beri pentru Târgul de bere. Sunt atât “marii berari ai Europei” precum Belgia, Germania, Cehia si Frana cât si alte ari precum Anglia, Australia, Austria, Grecia, India, Irlanda, Scotia, Italia, Japonia, Liban, Mexic, Republica Moldova, Olanda, Portugalia, Spania, Ungaria, Turcia, SUA.

Am pregatit sortimente de bere pentru toate gusturile: blonda, bruna sau beri mai speciale precum cele aromatizate sau nefiltrate. Nu vor lipsi sortimentele de bere bio, pentru cei la regim bere dietetica, iar pentru soferi o diversitate de beri
fara alcool.

O noutate este faptul ca aducem si un tip de bere puternic alcoolizata – alcool de peste 18%. Clientii nostri se vor bucura de berea lor preferata, îmbuteliata în diferite tipuri de ambalaje, de la 0,33l la butoaie de bere.
Am adus si campionii mondiali.

Peste 80 dintre berile internaionale selecionate de noi au câtigat scoruri de peste 80 puncte pe site-urile de specialitate1.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top