Stiri

Jocuri si sali de Jocuri pentru tinerii Ieseni

Cu ceva ani in urma in Iasi era plin de sali de jocuri, in care tinerii isi petreceau timpul delectandu-se cu cele mai noi jocuri pe calculator. In decursul timpurilor sunt cateva care niciodata nu vor fi uitate probabil de cateva generatii de tineri, incepand de la Age of Empires, StarCraft, Red Alert, Quake Arena si terminand cu Counter Strike, care se mai joaca si in prezent.
In unele tari din jocurile astea pe calculatoare se pot castiga chiar si bani, ori ca tester pentru producatorii lor sau din competitiile internationale.

Inceputul jocurilor a fost prin intermediul Jocurilor pe Televizor, unde trebuia sa iti cumperi casete de la Bazar, dupa care au urmat calculatoarele Pentium 1 si 2, dupa care a explodat piata cu tot felul de produse din ce in ce mai avansate tehnologic. Inainte copii se multumeau cu jocuri cu trenuri sau jocuri cu elicoptere, acum este nevoie de grafica avansata, unele au chiar grafica tridimensionala, iar resursele calculatoarelor trebuie sa fie cat mai ridicate pentru a face fata.

In Iasi mai sunt putine sali de jocuri, in una din ele administratorul afacerii ofera pentru clienti pachete cu reduceri, un restaurant pentru a putea lua masa in timpul unei pauze de la joaca, ba chiar si petreceri si competitii privare plus o multime de concursuri cu premii destul de interesante si substantiale.

In ultimii ani multi au schimbat calculatoarele pentru jocuri si au trecut pe console de gaming precum X-Box, Nitendo sau PlayStation, acestea nu necesita upgrade-uri atat de dese precum calculatoarele.

Voi mai jucati ceva in timpul liber?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top