Fashion

Rhea Costa in exclusivitate la Iasi, la Massimo Multibrand Bountique

Rhea Costa in exclusivitate la Iasi, la Massimo Multibrand BountiqueÎn cadrul unui eveniment unic pe plan local, organizat vineri, 25 mai 2012, echipa magazinului Massimo din Iulius Mall, împreună cu Rhea Costa & Malvensky au creat o lume a romantismului, în care clientele şi colaboratoarele apropiate au trăit preţ de câteva ore, momente speciale, printre voaluri, mătăsuri și bijuterii prețioase.

Creatoarea Andreea Constantin a prezentat la Iaşi o selecţie din colecţiile “Madeleine”, “Bridalissima” şi proaspăta “Louise”, cea din urmă aducând la lumină eleganţa şi senzualitatea, într-o concepţie avangardistă ce transpune modernitatea atemporală a anilor ‘20 în contemporaneitate. În exclusivitate, în cadrul evenimentului organizat de magazinul Massimo, au fost dezvăluite şi 3 ţinute din colecţia “La vie en rose”, colecţie ce va fi prezentată la “Who’s Next Pret-A-Porter”, Paris.

14

Surpriza evenimentului a fost oferită de Andreea Constantin, care a schițat live pentru câteva dintre invitate, câte o ținută personalizată pe silueta fiecăreia.

“Drapaje specifice stilului Rhea Costa, detalii brodate manual, străluciri de cristale și femei frumoase, o întâlnire între prietene la un dialog despre eleganţă şi stil – iată doar câteva dintre elementele ce au guvernat un show unic în Iaşi, organizat de Massimo”, a declarat doamna Liliana Fenechiu, director general Massimo.

Evenimentul a avut ca parteneri: Hotel Sofia Sucevița si Centrul de Frumusețe Victor’s Iași.

img_6664

Despre Massimo
Massimo este cel mai cunoscut magazin multibrand de lux din Iaşi. Pentru femeia modernă, care apreciază starea de bine dată de originalitatea şi unicitatea unei ţinute şi pentru bărbatul puternic și sigur pe imaginea sa, Massimo a realizat o selecție de branduri ce se remarcă prin concepte inovative, creativitate și calitate recunoscută: Rhea Costa, Louis Purple, Carlo Pignatelli, Laura Biagiotti, Thompson, toate oferite în exclusivitate pentru Iaşi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top