Sport

Terenul de Sport de la Sala Polivalenta a fost refacut printr-un proiect European

Terenul de Sport de la Sala Polivalenta a fost refacut printr-un proiect EuropeanA aparut in Iasi un nou teren de sport sintetic dotat cu nocturna. Terenul se afla langa Sala Polivalenta si a fost realizat de catre Primarie cu fonduri Europene.
Vara acestui an marcheaza finalul proiectului “European Spirit Through Sports Without Frontiers“, coordonat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi impreuna cu partenerii Asociatia Tinerilor Romani din Basarabia si Bucovina, Federatia de Orientare Sportiva din Republica Moldova si Organizatia de Tineret “New European Generation” din Ucraina.

Proiectul complet are valoarea totala de 166.500 Euro si este finantat din fonduri nerambursabile in cadrul Programului Operational Comun Romania – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013.
Pe acest teren se vor juca competitii amicale de fotbal, volei, baschet.

Proiectul a fost desemnat unul dintre cele mai frumoase la evaluare. In cadrul acestuia ne-am propus sa oferim fostilor sportivi posibilitatea de a se intrece in competiti amicale transfrontaliere, dar si sa modernizam terenul de sport de pe Sf. Lazar, de langa Hotel Sport. Chiar daca suma nerambursabila din fonduri europene nu este foarte mare, am vrut sa aratam ca se poate, ca doar cu o cofinantare de 8% am reusit sa facem actiuni frumoase transfrontaliere si un teren modern, cu o suprafata sintetica multifunctionala, dotat cu sistem de iluminat si care va putea fi pus la dispozitia iesenilor incepand cu luna august“, a declarat lector univ. dr. Ciprian Paraschiv, director DJST Iasi.

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. heorhe gagi

  June 26, 2012 at 11:42 pm

  e moka sau costa terenul de afara de la Polivalenta?

 2. eu

  August 23, 2012 at 10:20 am

  am si eu o intrebare: e gratis?

 3. slayer666

  August 30, 2012 at 8:52 pm

  Am fost azi 30.08 si am vazut afisat tariful pt inchirere. 130 ron/h pt fotbal (+ 124ron/h nocturna daca e cazul) pt baschet si tenis 54 lei. Se spunea ca va fi gratis dar din cate se pare nu e asa…. tipic romanesc. Nici macar vestiar nu are iar suprafata de teren este dura (strat de ciment acoperit de un covor sintetic fara strat de nisip intre ele)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top