Evenimente

Un Sud-African vrea o fabrica de bere la Iasi

Un Sud-African vrea o fabrica de bere la IasiIn luna august 2012, Ambasatorul Africii de Sud in Romania, Pieter Andries Swanepoel a venit la Iasi find interesat de un parteneriat cu autoritatile locale pentru aducerea de studenti africani la Iasi pentru a studia Matematica si Medicina. Pe langa asta, domnia sa mai doreste deschiderea la Iasi a unei fabrici de bere precum si alte numeroase investitii in agricultura.

Vizita Ambasadorului la Iasi a ridicat mandria edililor orasului, acesta a mai fost la Iasi in 2003, in acelasi an 6 primari din Romania au facut o deplasare catre Africa de Sud pentru un schimb de practica si idei in domeniul centralelor de producere a energiei.

Pieter Andries Swanepoel este Ambasador al Africii de Sud in Romania, a absolvit facultatea de Stiinte Politice si Administratie. Inainte de a fi ambasador in Romania a lucrat in cadrul Ministerului de Externe Sud-African ca director pentru Mexic, America Centrala si Caraibe, a mai fost ambasador si in Mexic si Portugalia. Inainte de a intra in domeniul diplomatiei, in anul 1967 acesta a lucrat la compania de masini Ford in domeniul marketingului.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Alex C

    August 29, 2012 at 11:22 am

    “domnia s-a mai doreste” – E plina lumea de analfabeti care scriu stiri…

  2. Alex C

    August 29, 2012 at 11:23 am

    Exemplul al doilea: “Vizita Ambasadorului la Iasi a fost a ridicat mandria edililor orasului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top