Stiri

Zboruri Air Vallee de la Aeroportul International Iasi

Zboruri Air Vallee de la Aeroportul International IasiCompania aeriana low-cost Air Vallee a inceput sa efectueze mai multe zboruri pe saptamana de la Aeroportul International Iasi spre destinatii diferite din Italia si Franta, precum Torino, Milano (Malpensa), Roma (Fiumicino) si Paris (Orly).
Una din lucrurile care lipsesc orasului Iasi este un Aeroport modern, nu cutia de chibrituri amplasata langa zona de agrement Ciric, din fericire pentru noi, compania italiana low-cost Air Vallee a reusit sa resusciteze lucrurile si a introdus noi legaturi ce unesc orasul Iasi cu mari metropole ale Europei precum Torino, Roma, Milano si Paris.

Cursele vor fi de la Iasi la Paris, pe Aeroportul Orly. Pretul unui bilet incepe de la 29 de euro pe segment cu taxe incluse si bagajul de cala de maximum 20 de kilograme“, au anuntat reprezentantii Companiei Air Vallee.

Zboruri Air Vallee de la Aeroportul International Iasi

Din acest acest an, mai precis din 5 Februarie, in fiecare zi de Luni si Vineri, iar din luna Martie si Joi si Duminica, de la Iasi va decola o aeronava Fokker 100 cu o capacitate de 109 locuri. In momentul de fata de la Iasi mai opereaza companiile aviatice Tarom si Carpatair ce au curse interne si Austrian Airlines cu zboruri spre Viena.

Pentru mai multe informatii despre compania Air Vallee si despre posibilitatea de a cumpara bilete online accesati www.airvallee.com.

airvallee-iasi-4u

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. Baba Theodora

  February 29, 2012 at 2:29 pm

  doamne ajuta !,,,,asteptam si larnaca  -iasi,,,,,de multi ani ne chinuim prin bucuresti,,,
   

 2. Nicoleta

  April 23, 2012 at 7:36 pm

  Mi-am luat si eu un bilet la agentia Air Valle si pana acuma a tras tapa, o sa isi revina pana in iulie?

 3. Pingback: Zboruri Kon Tiki Sky de la Aeroportul International Iasi | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top