Evenimente

IASHINGTON transformă Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri

Toamna aceasta, între 2 și 8 septembrie, AIESEC Iași organizează, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, conferința internațională IASHINGTON. Aflată la a cincea ediție, conferința va avea loc la IDEO-Centrul de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor și are ca temă principală descoperirea și dezvoltarea spiritului de lider pe care fiecare participant îl are.
Peste 50 de delegați din întreaga lume sunt așteptați să transforme Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri și să aducă diversitatea culturală în inima Moldovei. Timp de o săptămână, participanți din țări precum Egipt, Panama, Germania, Austria, Nigeria, vor experimenta culturile lumii și vor lua parte la sesiuni care îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal, să își descopere adevăratul potențial și să își contureze viitoarea carieră.

Temele sesiunilor din acest an sunt variate, de la inteligență emoțională, la sesiuni de introspecție personală și vor fi susținute atât de speakeri internaționali, cât și de speakeri din România. Între aceștia se numără Alexandru Glod, Mălina Chirea, cofondator „Institutul pentru Fericire”, Dan Schipor, Managing Partner Daris și alții.

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 1400, participanții vor lua parte la o competiție deschisă și publicului ieșean, denumită Treasure Hunt. Astfel, participanții internaționali vor explora cele mai importante obiective ale orașului și vor vizita principalele atracții turistice din Iași. De asemenea, duminică, 8 septembrie, atât participanții români, cât și cei internaționali, vor organiza Târgul Multicultural Global Village, începând cu ora 1700, pe Bulevardul Ștefan cel Mare, unde sunt așteptați ieșenii care doresc să ia parte la spectacole de dansuri, să descopere obiceiuri din diversele colțuri ale lumii sau să guste din mâncărurile și băuturile tradiționale.
Toate detaliile referitoare la conferință pot fi găsite pe site-ul www.iashington.com și, pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți accesa pagina oficială de Facebook, Iashington.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 80 000 de membri în 114 țări și teritorii, fiind prezentă în aproximativ 2100 de universități. AIESEC oferă membrilor săi o experiență de dezvoltare integrată, compusă din oportunități de leadership, stagii de practică internaționale și participarea intr-un mediu global de învățare. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și exploatării potențialului de lider al tinerilor, în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top