Evenimente

Bulz & Blues: Ieșenii sărbătoresc alaturi de Jamie Oliver Food Revolution Day

Pe 17 mai 2013, ora 17:00, la Clubul de Agremenent Hamak, ieșenii sărbătoresc a doua ediție Food Revolution Day by Jamie Oliver în stil local, cu bulz și blues.
Evenimentul are loc la nivel global, pe 17 mai 2013, și a fost inițiat de faimosul chef Jamie Oliver, cu scopul de a aduna laolaltă comunități de oameni care să petreacă timp împreună, învățând despre importanța mâncării sănătoase într-un cadru perfect.
La Iași, evenimentul este organizat de Andreea Marc PR, la inițiativa Fructe Naive și Rofilco. Acțiunea locală poartă numele de ”Bulz & Blues” și își propune să adune peste 100 de oameni pasionați de mâncare bună și muzică pe măsură, savurate în aer liber.

”Este un eveniment al comunității locale și încurajăm implicarea a cât mai multor ieșeni, atât prin participare, cât și prin sponsorizare. Ne dorim să facem din Bulz & Blues un festival anual în care să sărbătorim Food Revolution Day cu mâncare sănătoasă, muzică bună și zâmbetul pe buze. Iașul are nevoie de astfel de evenimente și ne bucurăm că până acum oamenii reacționează foarte bine la conceptul propus de noi”, declară Andreea Marc, organizator Bulz & Blues.
Guest Cook la Bulz & Blues este Marius Tudosiei de la Băcănia Veche din București, care va filma emisiunea ”Sănătatea în bucate” în cadrul evenimentului și va transmite național cum sărbătorește comunitatea ieșeană Food Revolution Day.

La eveniment vor participa și bloggerii culinari locali, care vor găti pentru cei prezenți: Adela Trofin – Adelicii, Alice Ciobanu – Din bucătăria albinuței, Dana Burlacu – Prăjiturici și alte dulciuri, Elena Pădurariu – LouLou Bakery. La capitolul gastronomie, va fi prezent și Bogdan Panache de la Vivo – Fusion Street Food, care va găti burgeri delicioși, Alexandrina Viță de la Cupcake Me, care ne va îndulci seara cu faimoasele cupcakes, Grupul de Firme Panifcom, care va asigura pâinea pentru toate preparatele din această seară și Ilvas, care va oferi produsele lactate pentru gătit. Momentele culinare vor fi asezonate de Gramma Wines, care ne va răsfăța papilele gustative cu cele trei vinuri albe proaspăt lansate pe piață: Epic, Liric și Dramatic.

La capitolul muzică, Hamak va răsuna de notele muzicale ale lui Sir Blues, Vali Răcilă, și ale formațiilor Soul Serenade și Her Funky Subjects, care ne vor încânta cu momente de blues.

Evenimentul mai este susținut de Icar Tours, care va asigura transportul participanților, de Hostis Telecom, Panovision, Moldotrans Auto și Giraffic.

Prețul unui bilet este de 30 lei/persoană și include transportul dus-întors, 1 cupcake, 1 pahar de suc, 1 pahar de vin, 1 porție de bulz, participarea la tombolă și accesul la eveniment. Biletele pot fi procurate de la Librăriile Cărturești Palas și Iulius Mall, de la agenția de turism Icar Tours și de la organizatori.

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul www.bulzandblues.ro și pagina de Facebook a evenimentului la www.facebook.com/bulzandblues

Iasi4u.ro este partener media oficial al evenimentului Bulz & Blues din 17 mai.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top