Stiri

Ai nevoie de sanatate! Ai Nevoie de Oxygen! Ai nevoie de Fitness la Oxygen Sport!

Ai nevoie de sanatate!Ai Nevoie de Oxygen! Ai nevoie de Fitness la Oxygen Sport!Ai nevoie de sanatate!Ai Nevoie de Oxygen! Ai nevoie de Fitness la Oxygen Sport!
Fitnessul reprezinta ansamblul de activitati fizice prin care putem ajunge la forma fizica dorita, fiind o conditie pentru a arata si a ne simti mai bine. Modalitatile si tehnicile de antrenament sunt diferite acestea fiind adaptate in functie de metodica aleasa (cardio, aerobic, greutati).

Aparatura de ultima generatie din gama Panatta-Evo Fit, atmosfera motivanta si anterenori profesionisti – sunt ingredientele cheie pentru a transforma o sedinta de fitness intr-un obicei de viata sanatos.
La OXYGEN poti alege dintr-o gama variata de programe cel care ti se potriveste cel mai bine iar instructorii te pot ajuta sa obtii rezultatele dorite.

f1e48bb9d5aaf2ea8644fe8461f465fb

La Oxygen Sport ai antrenor personal!
Antrenorii nostri te ajuta sa-ti planifici antrenamentele, iar efectele se vad mult mai repede tocmai pentru ca relatia care se formeaza intre voi devine un factor major de motivare, atat in respectarea programului, cat si in efectuarea cat mai corecta a exercitiilor. De ce un antrenor personal? Pentru că antrenori personali sunt interesaţi să te determine să ajungi la rezultatele pe care tu ţi le doreşti, punând pe primul loc corpul tău şi mai ales siguranţa lui.
Programul de antrenament pe care antrenorul il realizează pentru tine are la bază evaluarea pe care el o face la începutul programului. Aceste programe personalizate şi variate te ajuta să ieşi din rutină şi să poţi relua antrenamentele şi în afara orelor de curs.

396858_334064216676953_2131570035_n

DE CE FITNESS ?
Daca nu te-am convins inca, iata cateva din avantajele practicarii fitness-ului:
· pentru ca antrenamentele nu iti ocupa mult timp si sunt foatre eficiente
· pentru ca vei avea mai multa incredere in fortele proprii
· pentru ca iti vei tonifia musculatura
· pentru ca vei da jos kilogramele nedorite
· pentru ca vei elimina stresul zilnic
· pentru ca vei arata mai bine si te vei simti mai tanar(a)

La Oxygen ai într-un singur loc squash, fitness, aerobic, sauna si spa, dar si recuperare medicală. Tot ce ai nevoie ca sa te pui în mișcare să ai tonus și, mai presus de toate, sa fii sănătos! Ai nevoie de sănătate. Ai nevoie de Oxygen!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top