Stiri

Atentat cu bomba la Universitatea “Al. Ioan Cuza” din Iasi, o bomba a explodat, nu exista victime

In aceasta dimineata de luni intr-o sala de curs a Facultatii de Telecumunicatii din cadrul Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi”, in timpul examenului de licenta, un barbat a intrat cu o bomba, un dispozitiv exploziv improvizat, pe care a detonat-o, din fericire nu au existat victime. Totul s-a intamplat in Amfiteatrul P6, Corpul A a Universitatii “Cuza” dar in care se tin cursurile Facultatii de Electronica si Telecuminicatii de la Universitatea “Asachi”.

Update 12:00 – Barbatul care a amenintat si a detonat bomba la Facultatea de Electrotehnica si Telecomunicatii se numeste Oliver Stan si este iesean ce locuieste in Tatarasi, a studiat la Facultatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” dar nu si-a dat licenta din cauza problemelor psihice care l-au obligat sa se interneze de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie, acesta are 38 de ani.

Dupa lungi conversatii doi dintre studenti ce se aflau in sala pentru sustinerea examenului de licenta au reusit sa il imobilizeze dupa care au sunat la 112, in scurt timp barbatul a fost retinut de Politie. In prezent se fac cercetari pentru aflarea identitatii barbatului dar si despre ce tip de bomba este vorba si modul in care a fost construit. Dupa primele cercetari barbatul in cauza nu este student al facultatii, are o varsta mai inaintata decat a studentilor facultatii si acesta prezinta si cateva probleme psihice.

Individul a intrat in sala in care se sustinea examenul de licenta, avea doua genti la el, acesta a spus ca are o bomba, s-a creat panica, avea un dispozitiv in mana care a explodat.

La fata locului au ajuns echipe de pirotehnisti si angajati ai Serviciului Roman de Informatii.

Sursa Foto: Bzi.ro / Ziaruldeiasi.ro

1 Comment

1 Comment

  1. alex

    July 8, 2013 at 12:00 pm

    Clar vin teroriştii :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top