Stiri

Despre cabina telefonica Vodafone de la Palas Mall

Vodafone Romania a pornit la Palas Iasi o campanie de promovare intr-un stil mai aparte, avand in vedere ca in Iasi cei mai multi utilizatori de telefonie folosesc serviciile Orange, acestia incearca atragerea clientilor prin metode mai diferite. Bloggerul Marius Sescu a fost la Palas Mall si a scris despre acest lucru si ne anunta ca te poti duce la aceasta cabina telefonica Vodafone si sa suni nelimitat pe unde si pe cine vrei. Pe langa asta zilnic se organizeaza tombole si concursuri la care poti castiga premii zilnic ce constau in cartele telefonice si in telefoane mobile Vodafone Smart Mini.

Ca sa puteti participa la tombola trebuie sa va inregistrati la promoterii Vodafone de langa cabina si sa treceti prin una din provocarile zilnice propuse de acestia pe pagina lor de facebook.

Provocarile sunt simple si amuzante precum “Vino cu minim 2 prieteni sau membri ai familiei si sunati-o pe bunica” sau “Suna un prieten si recita-i o poezie”.

Aceasta campanie de reclama vine in scopul promovarii noilor abonamente lansate de operatorul de telefonie mobila Vodafone: Vodafone Smart Free si Vodafone Easy Free. Daca vreti mai multi informatii si aveti drum pe la Palas Mall, nu ezitati sa testati cabina telefonica si sa ii intrebati mai multe pe promoterii Vodafone, aceasta este situata in apropierea locului unde va fi Clubul Fratelli Iasi.

Sursa Foto: Marius Sescu

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

 1. alina

  August 25, 2013 at 6:29 pm

  eu am vut sa sun si nu am putut, la palas mall iasi, nu era nimeni pe acolo
   

 2. alina

  August 25, 2013 at 6:31 pm

  am crezut ca e o farsa ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top