Stiri

Top 3 cele mai scumpe piscine din lume

Canicula a venit, vara isi face simtita prezenta chiar adca multi credeau ca nu ne vom bucura anul asta de prea mult soare. Pisicinele din Iasi se deschid una dupa alta, unele noi, altele isi schimba doar hainele de prezentare si toata lumea e la bronzat si la balaceala. Multi probabil nu stiu cam care sunt costurile unei pisicini si probabil nici nu-i intereseaza prea mult, dar acum putem afla care sunt cele mai scumpe piscine din lume. Aceste piscine fac parte din lanturi internationale hoteliere, atat calitatea piscinii cat si amenajarea isi spun cuvantul in momentul in care cei care isi permit cauta un confort peste limita imaginabilului.

Vezi si top 3 lucruri ce trebuie sa dispara din vestimentatia unei femei

Piscina Gellert Thermal este una din cele mai vechi bazine din lume si se afla in centrul istoric al Budapestei.

Piscina din Palatul Umaid Bhawan este situata in India si a fost amenajata in stilul art deco si poate fi folosita doar de catre turistii cazati la Palat. Acesta a fost construita in anul 1943 si in decursul timpului a fost transformat in hotel de lux dupa un amplu proces de restaurare care a costat 225.000 de dolari. Pe langa turistii ce se pot caza acolo pana si familia mostenitoare traieste sub acelasi acoperis.

Piscina din Sarojin
Complexul turistic Sarojin situat in Thailanda se numara printre cele mai luxoase din lume si a primit de patru ori premiul pentru cele mai luxoase servicii. Toti cei care se bucura de aceasta piscina s epot bucura si de o privelijte superba asupra Oceanului Indian.

Si ca sa nu visam mult si bine, hai sa revenim la ale noastre, vezi aici ce piscine aveti in Iasi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top