Stiri

Carti de vizita pentru mai mult profesionalism si succes

Orice om care reprezinta un business, indiferent de natura acestuia trebuia sa aiba la el carti de vizita. E incredibil de interesant cu un obiect atat de mic poate avea o insemnatate atat de mare, atat la imagine cat si pentru contactare. Conteaza foarte mult calitatea cartii de vizita dar si cum sunt suprapuse datele de contact. Acestea trebuie sa aiba un design care sa reprezinte afacerea ta, nu poti sa lucrezi in constructii sau in extractie de petrol si sa ai carti de vizita cu hello kitty sau cu marul de la compania Apple. Totul trebuie gandit si executat in tendintele businessului pe care il administrezi sau pe care il reprezinti, indiferent de statutul tau in firma respectiva.

Prin calitatea, design si modul de furnizare a datelor de pe cartea ta de vizita poti reusi sa atragi mai multi clienti pentru ca identitatea ta sta legata de aceste elemente ce dau incredere posibilului tau client.

O carte de vizita trebuie sa contina obligatoriu logoul firmei tale, numele complet, o adresa si un numar de telefon de contact plus o adresa de email pe care chiar sa o folosesti destul de des, nu doar ocazional in timp ce astepti sa se incarce un joc pe calculator. Informatiile trebuie sa fie clare si corecte si astfel reusesti sa ai cea mai buna comunicare in afaceri.

Unii mai folosesc si fotografie pe cartile de vizita, din avantajele utilizarii acesteia stau cateva lucruri precum, fata ta te poate ajuta pentru ca inspiri incredere sau simpatie, cand te intalnesti cu clientul te poate recunoaste fara sa fie nevoie sa il suni din minut in minut si sa il intrebi unde este/esti si sa ii descrii cum esti imbracat. Exista si dezavantaje, uneori e bine sa nu pui poza pe cartea de vizita mai ales cand nu te ajuta fata, unii judeca modul in care arati si e posibil sa-ti pierzi clientul prin simplu fapt ca nu ii place cum arati in acea poza, cand esti fata in fata situatia e oricum diferita, uneori e posibil ca poza sa nu corespunda cu realitatea si cel mai dureros este atunci cand poza de pe cartea de vizita creste pretul de productie destul de mult si poti ajunge sa cheltui prea multi bani.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

 1. Jije Mihaela

  January 28, 2016 at 2:13 pm

  Bună ziua,
  Sunt persoana juridica și as dori pentru început 100 de cărți de vizită.As dori sa fie tipărite pe folie de plastic transparenta.Desenul,imaginea de pe cartea de vizita ar trebui sa reprezinte produsele de curățenie. Îmi puteți recomanda un model?
  Cu stima,
  Adm . Jije Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top