Stiri

Casieria EON se muta de pe Aghata Barsescu la Palas Mall

O noua premiera, urmand exemplul celor de la Evidenta Populatiei care s-a mutat la etajul doi din Iulius Mall, acum vine randul centrului de relatii cu publicul de la EON sa se mute din luna octombrie la Palas Mall.
Datorita faptului ca Iesenii inca nu sunt familiarizati cu platile online sau prin intermediul institutiilor bancare, Eon a hotarat ca din cauza faptului ca nu se face fata clientilor ce stau la ghisee sa-si plateasca facturile sa se mute intr-un loc mai mare astfel spatiul din Agatha Barsescu va fi eliberat.

Centrul de Relatii Clienti din ansamblul Palas va fi deschis de luni pana vineri, intre orele 08.30 si 17.30

Atentie, vineri 1 noiembrie 2013 se va inchide sediul de pe Aghata Barsescu, iar incepand de pe 4 noimebrie 2013 se va deschide publicului sediul de la Palas.

Noul centru de relatii cu publicul va deveni functional din luna octombrie si va fi mai mare si va dispune de mai multi operatori, toate acestea din cauza nemultumirilor iesenilor pentru ca erau nevoiti sa stea la cozi foarte mari pierzand mult timp pentru operatiunile de plata. In decursul timpului toti cetatenii vor fi informati cu privirea la schimbarea locului unde vor putea sa-si plateasca facturile la curent electric si gaz, astfel din octombrie nu va mai fi nevoie sa mergeti in spatele gangului de la Moldova Mall strada Agatha Barsescu ci la Palas Mall.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top