Fashion

Colectia Isabel Marant pour H&M

Incet incet se apropie mult asteptata zi cand colectia Isabel Marant pour H&M va fi disponibila in magazinele H&M din intreaga lume. Pana atunci putem admira hainele create si sa ne alegem piesele favorite. Colectia reprezinta un mix de boho chic refelctand perfect stilul parisian boem care caracterizeaza toate creatiile Isabel Marant: pantaloni din trening sau piele, blugi skinny brodaţi, camasii si rochii din matase, paltoane supradimensionate.

„Am dorit să prezentam colectia intr-un mod realist si confortabil, nu ca pe o extravaganta pe covorul rosu, pentru ca asa imi vad eu munca. Creez haine pentru toata lumea si ma inspir in permanenta de la cei din jurul meu, asadar mi s-a parut firesc sa avem un decor urban ca fundal pentru acest eveniment. Si trebuia safie Parisul, pentru ca orașul acesta face parte din ADN-ul meu,” a declarat Isabel Marant.

Colectia va fi disponibila   din 14 noiembrie 2013 in aproape 250 de magazine din intreaga lume precum si online, si va cuprinde imbracaminte si accesorii pentru femei si adolescenti. De asemenea, Isabel Marant va crea in premiera pentru H&M si o colectie pentru barbati.

Deci 14 Noiembrie! Aveti vreo piesa pe MUST HAVE list?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top