Stiri

Easyclass – platformă privată de comunicare construită pentru profesori și studenți

Profesorii își pot crea conturile și apoi să creeze grupul clasei . Creând grupul clasei, se generează un cod. Studenții pot folosi acest cod pentru a se înregistra în Easyclass. Profesorii pot apoi să trimită mesaje, fișiere, link-uri, teme chiar și teste claselor lor.
Temele pot avea date scadente și studenții pot să le predea atașând un fișier. Profesorii pot să acorde feedbackși note imediat. În timp ce opțiunea de notare adaugă încă un nivel de muncă în plus pentru profesori, deoarece Easyclass încă nu interacționează cu niciun SIS sau catalog online, mecanismul de feedback aduce valoare în plus procesului de învățare.

Una dintre caracteristicile care fac Easyclass popular și “prietenos cu studenții” este asemănarea cu Facebook și faptul că este un mediu bazat pe flux. Studenții pot comunica prin conversații în cadrul unui perete.

Profesorii pot de asemenea să primească un feedback instantaneu cu privire la performanțele studenților lor dăndu-le un test pe Easyclass și primind o analiză în timp real pentru a vedea cum receptează materialul fiecare dintre studenți.

Easyclass este o resursă extraordinară pentru învățământ. Permite profesorilor și studenților să comunice, colaboreze, împărtășească și să învețe, totul într-un mediu privat și sigur.

Pentru mai multe detalii vizitati Easyclass.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Experienta Utilizatorului-cheia catre succesul unui afaceri | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top