Evenimente

Family Olympics la Iași

Family Olympics este un festival al sportului și competiției ce se adresează celor mici, dar și tinerilor, părinților sau bunicilor care își doresc să se recreeze prin mișcare. Jocuri, concursuri, premii, dar și multă distracție – acestea sunt ingredientele pregătite de Asociația 11even în parteneriat cu E.ON România pentru toți ieșenii care vor accesa zonele special amenajate pentru ei în perioada 3 – 9 iunie.

Organizatorii celei de-a doua ediții a evenimentului “Family Olympics” și-au propus ca în acest an să sprijine peste 160 de copii si tineri supravieţuitori ai cancerului. Tabăra “Temerarii” organizată de Asociaţia Little People a fost astfel proiectul desemnat pentru finanțare, fiind unul din cele mai importante evenimente anuale organizate în sprijinul copiilor și tinerilor care au trecut printr-o experiență atât de marcantă.

Cei care doresc să susțină cauza copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului pot să aleagă între a participa la unul din evenimentele cuprinse in secțiunea individual și echipe, evenimente în care vor putea să alerge, să înoate sau să facă flotări pentru temerari. Fiecare participant sau echipă înscrisă pot să mobilizeze un grup de susținători dintre colegi, prieteni sau membri ai familiei. Aceștia pot să doneze o sumă cuprinsă între 1 și 15 lei pentru fiecare tur de pistă parcurs, lungime de bazin înotată sau flotare efectuată de participantul sau echipa susținută.

Prin parteneriatul cu E.ON România, organizatorii vor oferi premii celor mai active persoane implicate în evenimentele din Iași și din celelalte 4 orașe unde se organizează Family Olympics. Astfel, primele 3 persoane din fiecare oraș care generează cele mai importante donații prin susținători în cadrul evenimentelor de înot, flotări sau alergare, vor primi un tricou și o minge semnate de Gheorghe Hagi. La rândul lor, cei mai importanți donatori vor primi de asemenea mingi și tricouri semnate de marele fotbalist.

La finalul campaniei, persoana care, prin participarea sa la Family Olympics, a atras cea mai mare sumă donată de către susținătorii săi, va avea posibilitatea să petreacă cateva ore în prezența lui Gheorghe Hagi în cadrul unei cine private.

În Iași evenimentele vor avea loc intre 3 – 9 iunie și se vor desfășura in diverse spații din oraș, după următorul program:
3 – 7 iunie – Înscrieri la evenimentele de alergare, flotări si înot, în zone de pre-activare cu jocuri, concursuri si demonstrații. Locații ale punctelor de pre-activare și înscriere: Iulius Mall, Complex Palas și Piața Unirii.
6 iunie – Eveniment “Înotăm pentru Temerari” – Ştrandul Municipal Iaşi – orele 16:00 – 20:00
3 – 7 iunie – Jocuri, concursuri si competiții in 16 grădinițe şi școli selectate din oraș 8 iunie – Super-eveniment cu peste 20 de zone de jocuri și concursuri și happening “Facem flotări pentru Temerari” – Complex Palas, începând cu ora 10:00 9 iunie – Eveniment “Alergăm pentru Temerari” – Stadion Emil Alexandrescu – orele 9:00 – 14:00 Alături de

Iași, caravana Family Olympics a fost prezentă la Sibiu (20-25 mai), Cluj Napoca (27 mai – 2 iunie), urmând Timișoara (11 – 16 iunie) şi Târgu-Mureș (17 – 23 iunie).

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top