Stiri

O femeie a fost gasita in aceasta seara cu gatul taiat in plina strada in cartierul Tatarasi

O tanara de 34 de ani, Gabriela P. a fost gasita decedata in aceasta noapte, cu gatul taiat in Tatarasi pe strada Ciurchi, aceasta a fost gasita de catre un trecator care a sunat la 112, echipajul Ambulantei care a venit la fata locului nu a putut decat sa constate decesul. Crima a avut loc in dreptul restaurantului El Croco. Corpul a femeii a fost aruncat intr-o rapa de la marginea drumului printre copaci, la fata locului sunt prezenti politisti, criminalisti dar si seful IPJ.

Dupa primele cercetari reiese ca femeia nu a fost talharita, asupra ei s-au gasit geanta si portofelul cu bani. Locuia in zona, iar martorii spun ca inaintea tragediei, aceasta se certa cu un barbat, dar din cauza intunericului nu s-au putut da detalii privind aspectul acestuia. Arma crimei nu a fost gasita, dar zona va fi securizata pe timpul noptii, iar cautarile vor fi reluate maine de dimineata.

In momentul de fata, primul suspect pentru crima este concubinul femeii, barbatul fiind de negasit, atat la domiciliul sau cat si la locuinta femeii, barbatul are 33 de ani si se numeste Toderica P.

Dupa spusele cotidianului Ziaruldeiasi.ro barbatul a fost arestat in zona Canta cu aproximativ o ora in urma. Acesta a fost dus la Parchet pentru audieri.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top