Stiri

Google Project Glass scapat dintr-o eroare pe piata bisnitarilor din Bazarele romanesti

Google Project Glass scapat dintr-o eroare pe piata bisnitarilor din bazarele romanesti, acestia au vandut ochelarii revolutionari fara sa-si de seama de importanta si de valoarea acestora.
FBI, SRI, KGB si oficialii gigantului motor de cautare Google au actionat urgent la aparitia vestii si au retras toate exemplarele de pe piata, din nefericire pentru acestia, cativa ieseni au reusit sa isi achizitioneze cei mai ravniti ochelari din lume la preturi de nimic.

Tim Cook, presedintele de consiliului administratie Apple si-a trimis in secret reprezentanti ai companiei in Romania sa cumpere cel putin o astfel de pereche de ochelari la second hand pentru a incerca sa dezvolte retea secreta a celor de la Google.

Daca vedeti prin oras cetateni ce poarta acest tip de ochelari Star Trek sa stiti ca pot fi viitorii bogati ai Iasului pentru ca, pe piata neagra se vand cu preturi ce pot ajunge si la 1 milion de Euro.

Google Glass are capacitati tehnologice rupte din filmele de genul stiintifico-fantastic, acestia au camera foto de 5 Megapixeli, filmeaza Full HD, memorie de stocare de 16 GB pot vedea prin hainele femeilor astfel pot reprezenta un pericol pentru cetateni, acum celebra vorba “o imagine face cat o mie de cuvinte” poate fi luata in serios.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top