Evenimente

Health & Beauty Show @ Palas Mall, 5 – 7 aprilie

Daca esti femeie, implicit vrei sa fii frumoasa, atat pentru tine cat si pentru cei din jur. Tine de respectul pe care ti-l datorezi tie ca persoana si celorlalti chiar si prin simpla prezenta. Palas Mall a rezervat trei zile pentru persoanele care se regasesc in cuvintele anterioare. In perioada 5 – 7 aprilie complexul gazduieste Health & Beauty Show, eveniment care tine sa scoata in evidenta o lume plina de farmec, sarm si frumusete. Sa zicem ca este evenimentul care vrea sa scoata mai repede frumusetea primaverii la iveala.

Daca evenimentul in sine nu constituie un punct de atractie pentru tine, afla ca doar la acest eveniment poti alege din numeroasele oferte (pachete promotionale atractive si vouchere cu discounturi) puse la dispozitie de centrele fitness, de saloanele de infrumusete, de clinicile de infrumusetare, de centrele spa si nu in ultimul rand de centrele de nutritie. In plus, vizitatorii care isi fac abonament la eveniment intra in tombola pentru un weekend la munte, astfel incat poti imbina frumusetea si sanatatea corporala cu aerul proaspat de munte.

Companiile prezente nu vor onora doar cu prezenta, ci vor avea si specialisti care vor oferi consiliere celor care au nevoie, astfel incat deciziile care au legatura cu sanatatea si frumusetea sa fie luate corect. Printre numeroasele activitati din cadrul Health & Beauty Show putem aminti: demonstratii ale fitnessului ca miscare de grup, demonstratii de make-up si defilare de moda.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top