Stiri

Un iesean a fost injunghiat aseara in fata clubului Bila 8 din zona Tudor Vladimirescu

Un iesean a fost injunghiat aseara in fata clubului Bila 8 din zina Tudor VladimirescuIn dimineata de 25 septembrie un iesean a ajuns de la distractie direct la Unitatea de Primire Urgente (UPU), a Spitalului “Sf. Spiridon”. Barbatul in varsta de 32-36 de ani prezenta o plaga injunghiata abdominala penetranta, fiind internat de urgenta la Chirurgie pentru operatie. Dupa spusele martorilor, acesta a fost injunghiat in clubul Bila 8 din campusul studentesc Tudor Vladimirescu, atat victima cat si agresorul erau sub influenta bauturilor alcoolice.

Locuri de cazare in Iasi pentru studenti, la camin sau apartament inchiriat?
Cearta a pornit in barul Bila 8 dupa care continuat si in afara acestuia, agresorul fiind de alta nationalitate, l-a injunghiat pe iesean. Din spusele martorilor, cutitul era in poseta unei femei, iubita agresorului, in momentul scandalului acasta a scos cutitul din geanta si l-a inmanat cetateanului strain si indemnandu-l la injunghierea victimei.

Apelul la 112 a fost facut de catre o persoana ce se afla in fata barului, victima ajungand in stare grava la spital, la ora aceasta pacientul aflandu-se intr-o stare buna. Cazul a fost preluat de catre Parchet, cetateanul strain fiind cercetat pentru vatamare corporala grava.

Din pacate, uneori de la distractie se ajunge si in spital sau la politie.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. adelin

    September 25, 2013 at 7:00 pm

    E fain.. dupa ce se publica articolul mai face si reclama la cutite :))))

  2. Gaby

    September 26, 2013 at 10:46 pm

    Da, se face reclama, un fel de haz de necaz, din pacate astea sunt zilele in care am ajuns, maine poimaine o sa vedem si la stirile de la pro tv dupa o injunghiere va urma direct reclama la cutite sau la tigaia lui Bahmu. Iar in legatura cu strainii, in general arabii in Iasi, cam asta au inceput sa faca jegosii sa ameninte chiar si cu pistolul bodyguarzii, ar trebui luati la bataie si tinuti la respect ca prea ne-au acaparat tiganii astia din Arabia Saudita si parlita !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top