Stiri

S-a deschis Seaweed la Palas, primul restaurant din iasi cu preparate doar din peste si fructe de mare

Palas Mall continuă să îi surprindă pe clienţii săi, amatori de gastronomiile lumii, cu noi operatori. Astăzi, 25 septembrie 2013, s-a deschis Seaweed, în food court-ul Palas Mall, primul restaurant din Iaşi care oferă preparate delicioase exclusiv din peşte şi fructe de mare.
Cei care adoră meniurile uşoare vor avea de ales din zeci de preparate Seaweed. Savoarea reţetelor internaţionale şi calitatea ingredientelor recomandă noul restaurant din food court-ul Palas Mall tuturor pofticioşilor. Locaţia specializată în preparate din peşte şi fructe de mare îi aşteaptă pe clienţi cu un discount de 10% acordat la meniul săptămânii şi cu o varietate de propuneri culinare.

La Seaweed vor putea fi savurate preparate renumite, precum Paella spaniolă, Fish and Chips englezeşti sau Baccala italiană. De asemenea, gurmanzii pot opta şi pentru frigăruile cu creveţi şi supa din fructe de mare. Toate produsele sunt realizate din file de somon, ton, şalău, dorada, cod şi din fructe de mare proaspete. Meniurile Seaweed au preţuri avantajoase, pornind de la 13 lei, şi sunt îmbogăţite cu garnituri atent gătite.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top